Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun birazda komik anlari paylasalim hep dert nereye kadarBurası BDV normal değil mi gergin konular olmasıı
İş üstü ne demek ya?konulae hep gerkin birazda komik seyler konusalkm.esinizle is ütsü... Öperken yada daha fazlasi olurken kv kp cocuklarlara yakalandiniz mi hic?özelikle ayni evde oturamlar
öyle olmuyor canım o işler,Olsun birazda komik anlari paylasalim hep dert nereye kadar
İş üstü ne demek ya?
Sanırım İşe gelmişim mesela tam calışıyorum biri gelmişİş üstü mesai saati içerisinde olan durum gibi bişey mi nedir acaba özel mi kurumsal olarak mı ?
Konu garip olunca bende garip yazıyorum
Ben sorunumu hallettim sif yazmak icin yazmayin dedim ya konu belli gereksiz cvplara luzum yok..sen önce nişanlınlar olan sorunları hallet canım
insanlar eğlenmek istese geyik bölümüne girer okur zaten
konunda oraya taşınır..
Buraya sorunları dertleri olan insanlar geliyor.. haliyle böyle bir konu açılınca rahatsız olmaları çok doğal !Ben sorunumu hallettim sif yazmak icin yazmayin dedim ya konu belli gereksiz cvplara luzum yok..
Hatlar karisti sanirim:))yapçak birşey yok birdaha birşey vermezsiniz..yada verceksenizde plastik kullan at kaplarda veririsiniz..
hadi sen başla anlatmayakonulae hep gerkin birazda komik seyler konusalkm.esinizle is ütsü... Öperken yada daha fazlasi olurken kv kp cocuklarlara yakalandiniz mi hic?özelikle ayni evde oturamlar
Komşunun gönderdiği tavuklu kaba mı yazacaktınHatlar karisti sanirim:))