- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
hep birşeyleri kurtarmaya çalıştıkça aslındane kadarda içinden çıkılmaz bir hal almış herşey. artık o oynadığım umursamazlık oyunuda bir işe yaramaz oldu. umursamamak demek ;çok umursamak ve umursanmayışı bastırmakmış oysa.offf bildiğin kendimden gitmek istiyorum ya da kendime gelmek. düşünüyorum aylardır;bu mutsuzluk bu umutsuzluk sendromları bir depresyon belirtisi diye. hayır değil işte değilmiş ben gene ustaca kendimi kandırmışım.tek başıma koskoca bir 4 yılı yuva diye yaşamışım ben. içimde affedemediğim bir adam varmış meğer. bu işin en adi tarafı ne biliyor musun senden çocuk istemek? bu fazla adice... her kavganın ardında bebek falan yapmayalım biz diye belden aşağı vuran bir adama karşı daha kaç doktor randevusu erteliycem ki. bu hayat ne kadar daha böyle gidecek. artık yatağa bile birlikte girmeyip leyleklerden medet ummaya başlanan bir hayat.ne komik ya. bumu benim seçtiğim... aslında sorun bebek değil biliyor musun?
. sorun beni düşman görmeye başlamış olman belkide hiçbir kimseyim. bunu nasıl anlarım senin için ne kadar önemliyim nasıl anlarım. geçen bir film izledim ''delibal '' diye. sevgilisine dövme yaptırdıkları bir sahne vardı. çocuk kızın canı yanıyor diye dayanamadı ya o sahnede. ben burda toz bulutu oldum biliyor musun? finalini söylemiycem bile..püffff..... sen benim canım yandı diye ne zaman korkmuştun ben hiç hatırlamıyorum.beni ne zaman düşündün yada merak ettin? sen beni sevdin mi ya da artık aşk zamanında kızgınlıkla söyledim dediğin gibi bitti mi? peki ya ben asıl soru neden senden çocuk istiyorum? aklıma hiç iyi bir zamanı gelmeyen bu adamdan neden istiyorum. sana yaptığım bir bencillik mi bu?inan düşünüyorum.... düşünüyorum... aklıma gelenler o alışveriş merkezinde suratıma fırlattığın para, arkanı dönüp gidişlerin, annenin babanın yaptıkları, bana en derine söylediklerin var ya unutmamışım ben hiç unutmamışım seni hiç affetmemişim.bir insan neden kırdıkça kırmak ister ki? bunu kime yapar?ben herşeyi bırakıp gitmek istiyorum.... ama bunu isterken bile aklımda aynı soru beni ne kadar önemsiyor?ben aslında şuursuzca bunu görmek istiyorum.
Bende sana şunu sormak istiyorum izin verirsen ; Kendini ne kadar seviyorsun , önemsiyorsun, kendi benliğine ruhuna ne kadar değer biçiyorsun ? Bu adama bağlayan ne ? Sevgi mi , aşk mı, korkaklık mı kopamayışının nedeni ?