delinin biri kuyuya tas atmis,akillilar onu cikarmaya calismis,
bu kadar basit yani
bu yöntemin kesin sonuc oldugunu söyleyen arkadas nerelerde ben göremiyorum,
haaa ilk sayfalarda cok iyi geldigini ve kendisinin cillerini tamamen gectigini (KÜLLIYEN YALAN ) SÖYLEYIP SIZLERI GAZA GETIRMIS SIMDI ORTALIKLARDA YOK:inanmayin günah arkadaslar yaa.
cehaletinde bu kadarına pes hani bitki mitki olsa anlayacamda cahillik işte yazık günümüzde hala böyle tipler ne yazık ki var
cehaletinde bu kadarına pes hani bitki mitki olsa anlayacamda cahillik işte yazık günümüzde hala böyle tipler ne yazık ki var
bende de çil vardı ben biyerde barbunya suyunu duymuştum çilleri giderici etkisi olduğunu ve yaptım denedim şuan yüzümde hiç çil lekesi kalmadı.denemek isteyen olursa yazıyorum...
barbunyanın haşlanmış olan suyunu alıyosununz ve hergün akşam yatarken yüzünüze sürüyosunuz.kısa sürede etkisini görceksiniz...
hey gidi çiş sen nelere kadirsinkaydirigubbakcemile3 arkadaşlar bence biri bizimle dalga geçiyor yani resmen bu doğru olsa dünyada çilli insan kalmazdı heralde dimi millet kremlere o kadar para vereceğine çişini sürer otururdu.ama insan çaresiz olunca inanabiliyor da bu tür şeylere o yüzden çil problemi olmayan tuzu kuru arkadaşlar da büyük konuşmasın bence saygı duymak lazım.a.s.
bende de çil vardı ben biyerde barbunya suyunu duymuştum çilleri giderici etkisi olduğunu ve yaptım denedim şuan yüzümde hiç çil lekesi kalmadı.denemek isteyen olursa yazıyorum...
barbunyanın haşlanmış olan suyunu alıyosununz ve hergün akşam yatarken yüzünüze sürüyosunuz.kısa sürede etkisini görceksiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?