aYY ben bugün kalkıp yaptım nasıL
yaptım biLmiyorum ama
Yaptım=D
inşaLLah geCer ya bu arakadasın nekadar zamanda
azalmaya basLamıs acaba??
bende bunu aksam okudum igggg dedim ama sabah kalkinca seytan habire dürttü yaptim sonunda cisime yenik düstüm 45 dk 1 saat kadar beklettim valla aslinda koku falanda hissetmiyorsunuz ama kendim biliyom ya yüzümde cisim var o biraz gicik oluyo valla deneyin derim kizlar ben simdi banyodan ciktim ve sanki yüzümdeki lekelerde acilma var ve sanki cilt rengimde acilmis gibi esim bile sordu ne sürdüysen yüzüne ise yaramis gibi bu seferki koca kari ilacin tutacak ha gayret dedi:)))bir yandanda sapur supur öpüyor tabi ben kis kis gülüyom ama tabi yüzümde cis mis yok taaa sabadi o:)))
ya aslında iğğrenç ama kokusundan kaçınmayıp normal olarak koklamanında beyne faydası olduğunu biyerde okumuştum
Benim bi arkadasim var 3 ay once Ukranyaya gitmisdi.1 hafta once dondu.Onu gorunce gozlerime inanamadim.Yuzu cok ve igrenc cilli olmasina ragmen temizlenmisdi.Nedenini sordum solemicem,sirrim bu dedi...ama sonunda soyletdim :) Ukraynada yasli bi teyzenin evinde kaliyormus ve onun cillerini gorup kurtulmak istermisin bunlardan demis.O zaman yuzunu cisinle her sabah 1 ay sileceksin demis.o da yapmis....sonucu ben gordum tertemizdi.bende de cil var ama yapamiyorum onu.Belki aramizda yurekliler vardir benim de bir katkim olsun diye yazdim.
Ama eger bunu yapacak olanlar olursa yalniz sabah cisinizle yapmalisiniz.sabah erkenden bir kere tuvalete gidin ondan degil de,bi sonraki gidisinizden aalip silin yuzunuzu.Bilmiyorum belki beni kinayanlar da olur nasil bi tedavi diye ama duydugumu yazdim...deneyen ola bilir belki...tesekkurler....
böyle biseyi hayatimda ilk defa duyuyoru ve su an $oktayim.Yani kremlerde demi var idrar.Peki ne idrari kimin idrari.Insanmi yoksa hayvanmi idrari.Ayyyyy bir daha krem almasammi?!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?