• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz ileri gittim sanırım

naz255

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2022
47
8
1
35
arkadaşlar arkadaş ortamında samimi olduğum arkadaşımla bazı konularda taban tabana zıttız. olayı anlatıyorum. arkadaşım biriyle flörtleşiyordu başta bana da iyi biri gelmişti. lakin çocuk bir gece cinsellik yaşamak istediğini ima etmiş hatta direk söylemiş. arkadaşım da geçiştirmiş. bu arada çocuk aynı anda bir kaç kızla da flörtleşiyor. bir de bunu gördük. arkadaşıma da tabiki uzak durmasını tavsiye ettik. tamam dedi kararlar aldı. sonra aradan çok geçmedi çocuğa yine yazmaya başladı. bu arada herşeyini en ince detayına varana kadar anlatıyor bize. niye yazdığına dair saçma sebepler sunarak anlatmaya ve çocuğun bir gün kendisini seveceğine ve iyi biri olduğuna inandırmaya çalıştı bizi. ben de sinirlendim ve tepki gösterdim. çocuğun ne olduğunun ortada olduğunu bu şekilde arkadaşımı basit kız olarak göreceğini söyledim. arkadaşım da bozuldu. daha önce de benzer bir olay yaşamış ve çok üzülmüştü. beni ilgilendirmez ne yaşamak istiyorsa yaşayabilir ama herşeyi anlattığı için illaki yorum yapıyorum. siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? anlatmaya devam edecek çünkü/

Flörtünü tanıdığınızı zannetmiyorum bu bağlamda başka kızlarla flört ettiğinü ne biliyorsunuz.Ayrıca arkadaşınız gayet yetişkin biri kendi kararlarını verebilir yani üzülmeni istemem hayırlısı inşallah iyi olur ama iyi düşün deyip konuyu kapamanız yeterli olurdu. Şöyle böyle demenize gerek yok anlattığında da hayırlısı deyip geçin anlatması sizin ona karışmanızı gerektirmez böyle bir sorumluluğunuz yok

arkadaşlar arkadaş ortamında samimi olduğum arkadaşımla bazı konularda taban tabana zıttız. olayı anlatıyorum. arkadaşım biriyle flörtleşiyordu başta bana da iyi biri gelmişti. lakin çocuk bir gece cinsellik yaşamak istediğini ima etmiş hatta direk söylemiş. arkadaşım da geçiştirmiş. bu arada çocuk aynı anda bir kaç kızla da flörtleşiyor. bir de bunu gördük. arkadaşıma da tabiki uzak durmasını tavsiye ettik. tamam dedi kararlar aldı. sonra aradan çok geçmedi çocuğa yine yazmaya başladı. bu arada herşeyini en ince detayına varana kadar anlatıyor bize. niye yazdığına dair saçma sebepler sunarak anlatmaya ve çocuğun bir gün kendisini seveceğine ve iyi biri olduğuna inandırmaya çalıştı bizi. ben de sinirlendim ve tepki gösterdim. çocuğun ne olduğunun ortada olduğunu bu şekilde arkadaşımı basit kız olarak göreceğini söyledim. arkadaşım da bozuldu. daha önce de benzer bir olay yaşamış ve çok üzülmüştü. beni ilgilendirmez ne yaşamak istiyorsa yaşayabilir ama herşeyi anlattığı için illaki yorum yapıyorum. siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? anlatmaya devam edecek çünkü/
Çocuk tekinsiz biri, tamam. Arkadaşınızın üzüleceği tarzda bir ilişki olacakmış, bazı insanlar buna takılmaz bazısı da takılır. Arkadaşınız da takılanlar sınıfında. Onun iyiliğini düşünmeniz güzel, korumak istemeniz de normal ama, BASİT KIZ nedir yahu??

Siz kendi arkadaşınızı aşağılamışsınız bu sözlerinizle.

Bir de biraz saçma bir arkadaşlık ortamı var gibi. Herkes herkesin hayatına karışıyor. Kaç yaşındasınız?

Flörtünü tanıdığınızı zannetmiyorum bu bağlamda başka kızlarla flört ettiğinü ne biliyorsunuz.Ayrıca arkadaşınız gayet yetişkin biri kendi kararlarını verebilir yani üzülmeni istemem hayırlısı inşallah iyi olur ama iyi düşün deyip konuyu kapamanız yeterli olurdu. Şöyle böyle demenize gerek yok anlattığında da hayırlısı deyip geçin anlatması sizin ona karışmanızı gerektirmez böyle bir sorumluluğunuz yok
biliyoruz net bir şekilde başkalarıyla da flört ettiğini ne biliyorsunuz derken bir sürü şekilde bilebiliriz:)
bundan sonra öyle yapıcam inşallah.

Çocuk tekinsiz biri, tamam. Arkadaşınızın üzüleceği tarzda bir ilişki olacakmış, bazı insanlar buna takılmaz bazısı da takılır. Arkadaşınız da takılanlar sınıfında. Onun iyiliğini düşünmeniz güzel, korumak istemeniz de normal ama, BASİT KIZ nedir yahu??

Siz kendi arkadaşınızı aşağılamışsınız bu sözlerinizle.

Bir de biraz saçma bir arkadaşlık ortamı var gibi. Herkes herkesin hayatına karışıyor. Kaç yaşındasınız?
evet bana göre öyle daavranırsa kendisini aşağılamış olacak çünkü ama bunu ona söylemem bence de doğru olmadı.
ortam saçma aynen

Ben de kizardim. Eleştirmemi kaldiramiyorsa bir daha anlatmamasini soylerdim. Bi de 255262 defa konuşulmuşken gidip ayni şeyleri yapip dert anlatan insani da anlatsa da dinlemem zaten.
haklısınız bu sefer ben de dinlemiycem artık.

Boşverin gitsin yorum bile yapmayın. İkisi sonradan sevgili olurlarsa arkanızdan bizi kıskanıyor o yüzden kötü yorum yaptı falan derler yoksa saçma sapan.
haklısınız karışmamak en doğrusu bazen düşünmeden cevap veriyor işte insan bi durup öyle konuşmalı.

Bir musibet bin nasihatten iyidir diye boşuna dememişler. Bırakın yaşayarak tecrübe etsin

:işsiz:arkadaşlar arkadaş ortamında samimi olduğum arkadaşımla bazı konularda taban tabana zıttız. olayı anlatıyorum. arkadaşım biriyle flörtleşiyordu başta bana da iyi biri gelmişti. lakin çocuk bir gece cinsellik yaşamak istediğini ima etmiş hatta direk söylemiş. arkadaşım da geçiştirmiş. bu arada çocuk aynı anda bir kaç kızla da flörtleşiyor. bir de bunu gördük. arkadaşıma da tabiki uzak durmasını tavsiye ettik. tamam dedi kararlar aldı. sonra aradan çok geçmedi çocuğa yine yazmaya başladı. bu arada herşeyini en ince detayına varana kadar anlatıyor bize. niye yazdığına dair saçma sebepler sunarak anlatmaya ve çocuğun bir gün kendisini seveceğine ve iyi biri olduğuna inandırmaya çalıştı bizi. ben de sinirlendim ve tepki gösterdim. çocuğun ne olduğunun ortada olduğunu bu şekilde arkadaşımı basit kız olarak göreceğini söyledim. arkadaşım da bozuldu. daha önce de benzer bir olay yaşamış ve çok üzülmüştü. beni ilgilendirmez ne yaşamak istiyorsa yaşayabilir ama herşeyi anlattığı için illaki yorum yapıyorum. siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? anlatmaya devam edecek çünkü/
Yazacağım yoruma kimse kızmasın. Alan razı veren razı sizde arada haşlanmışınız. Yani:işsiz:

Ben anlatacaklarını dinlemezdim hoşuma gitmiyorsa

Back
X