arkadaşlar arkadaş ortamında samimi olduğum arkadaşımla bazı konularda taban tabana zıttız. olayı anlatıyorum. arkadaşım biriyle flörtleşiyordu başta bana da iyi biri gelmişti. lakin çocuk bir gece cinsellik yaşamak istediğini ima etmiş hatta direk söylemiş. arkadaşım da geçiştirmiş. bu arada çocuk aynı anda bir kaç kızla da flörtleşiyor. bir de bunu gördük. arkadaşıma da tabiki uzak durmasını tavsiye ettik. tamam dedi kararlar aldı. sonra aradan çok geçmedi çocuğa yine yazmaya başladı. bu arada herşeyini en ince detayına varana kadar anlatıyor bize. niye yazdığına dair saçma sebepler sunarak anlatmaya ve çocuğun bir gün kendisini seveceğine ve iyi biri olduğuna inandırmaya çalıştı bizi. ben de sinirlendim ve tepki gösterdim. çocuğun ne olduğunun ortada olduğunu bu şekilde arkadaşımı basit kız olarak göreceğini söyledim. arkadaşım da bozuldu. daha önce de benzer bir olay yaşamış ve çok üzülmüştü. beni ilgilendirmez ne yaşamak istiyorsa yaşayabilir ama herşeyi anlattığı için illaki yorum yapıyorum. siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? anlatmaya devam edecek çünkü/