• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz ileri gittim sanırım

Size anlatıyorsa yorum yapmanız elbette normal. Ancak "basit kız" yakıştırması hoş olmamış. Arkadaşınız böyle çoklu bir ilişki istemiyorsa, siz de aynı fikirdeyseniz burada basit olan erkek değil mi? Üstelik o zat-ı şahanenin gözünde basit görünmenin bir kıymeti var mı? Bundan sonra karışmamanız daha doğru olur.

Size anlatıyorsa yorum yapmanız elbette normal. Ancak "basit kız" yakıştırması hoş olmamış. Arkadaşınız böyle çoklu bir ilişki istemiyorsa, siz de aynı fikirdeyseniz burada basit olan erkek değil mi? Üstelik o zat-ı şahanenin gözünde basit görünmenin bir kıymeti var mı? Bundan sonra karışmamanız daha doğru olur.
erkek kesinlikle basit zaten ama cinsellik teklif eden birine yazmaya devam ederse erkekte bu da benim gibi demekki diye düşünmez mi.
karışmamak konusunda katılıyorum.

Ya ne yaparsa yapsın.
Yetişkin insan sonuçta.
Yaşamak ister yaşar bu onu basit kız yapmaz .
Şu mantaliteden çıkın artık ya

Anlatıyorsun tavsiye istiyorsun veriyorum yapmıyorsun. Kendine yazık ediyorsun. Eğer dinlemeyeveksen anlatmanın da manası yok derdim.

Yazacağım yoruma kimse kızmasın. Alan razı veren razı sizde arada haşlanmışınız. Yani:işsiz:

keşke öyle olsa bi yandan da üzüldü kaç gün niyeti ciddi değilmiş diye
istediğini yaşasın ama sonra üzülüyor çok fazla

Benim arkadaşım da kendisine kötü kadın yakıştırması yapan adamla barismis, sadece " senin hayatın, biz birşey diyemeyiz ama bence barismasaydin " dedim kapattım konuyu . Bana ne, herkes koca koca insan.

Evet sizi ilgilendirmez. Size anlatılan her şeye istediğiniz yorumu yapmamalısınız. Söyledikleriniz doğru yanlış mesela bu değil. Bir laf vardır akılları satılığa çıkarmışlar herkes yine gitmiş kendi aklını almış. Siz ne söylerseniz söyleyin arkadaşınız bildiğini yapacak, o yüzden ikili ilişkilere müdahil olmamak en iyisi

Basit kızlar gibi nedir ya? Sorun üzülecek olması. İlişki yaşaması değil o ilişkiyi yanlış şekilde duygusal yorumlaması problem. Erkek çapkın kadın basit oluyor sinirleniyorum bu dile.

ayol eleştiri duymak istemiyorsa sana anlatmasın zaten senin dediğinin bin katını iki gün sonra millet diyecek, tekinsiz insanla ilişki mi yaşanırmış yedi düvele her şeyi anlatır o tipler

arkadaşlar arkadaş ortamında samimi olduğum arkadaşımla bazı konularda taban tabana zıttız. olayı anlatıyorum. arkadaşım biriyle flörtleşiyordu başta bana da iyi biri gelmişti. lakin çocuk bir gece cinsellik yaşamak istediğini ima etmiş hatta direk söylemiş. arkadaşım da geçiştirmiş. bu arada çocuk aynı anda bir kaç kızla da flörtleşiyor. bir de bunu gördük. arkadaşıma da tabiki uzak durmasını tavsiye ettik. tamam dedi kararlar aldı. sonra aradan çok geçmedi çocuğa yine yazmaya başladı. bu arada herşeyini en ince detayına varana kadar anlatıyor bize. niye yazdığına dair saçma sebepler sunarak anlatmaya ve çocuğun bir gün kendisini seveceğine ve iyi biri olduğuna inandırmaya çalıştı bizi. ben de sinirlendim ve tepki gösterdim. çocuğun ne olduğunun ortada olduğunu bu şekilde arkadaşımı basit kız olarak göreceğini söyledim. arkadaşım da bozuldu. daha önce de benzer bir olay yaşamış ve çok üzülmüştü. beni ilgilendirmez ne yaşamak istiyorsa yaşayabilir ama herşeyi anlattığı için illaki yorum yapıyorum. siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? anlatmaya devam edecek çünkü/
Kisaca başkaları tarafından sevilmek istiyor ve kendisinin istediği gibi görüyor karşısındakini kendinide sizide inandırmak istiyor belliki sevgiye muhtaç psikolog öneririm

Böyle anlatıp anlatıp baş şişirip sonra imam bildiğini okur misali takılan insanı bir daha dinlemem. Gülüp eğleneceğiniz yaşlarda elin saçma adamını konuşup durmanıza gerek yok

1 kez yorum yaparım sonra bir daha asla yorum yapmam fikir isterse sunarım aksi takdirde asla ağzımı açmam

arkadaşlar arkadaş ortamında samimi olduğum arkadaşımla bazı konularda taban tabana zıttız. olayı anlatıyorum. arkadaşım biriyle flörtleşiyordu başta bana da iyi biri gelmişti. lakin çocuk bir gece cinsellik yaşamak istediğini ima etmiş hatta direk söylemiş. arkadaşım da geçiştirmiş. bu arada çocuk aynı anda bir kaç kızla da flörtleşiyor. bir de bunu gördük. arkadaşıma da tabiki uzak durmasını tavsiye ettik. tamam dedi kararlar aldı. sonra aradan çok geçmedi çocuğa yine yazmaya başladı. bu arada herşeyini en ince detayına varana kadar anlatıyor bize. niye yazdığına dair saçma sebepler sunarak anlatmaya ve çocuğun bir gün kendisini seveceğine ve iyi biri olduğuna inandırmaya çalıştı bizi. ben de sinirlendim ve tepki gösterdim. çocuğun ne olduğunun ortada olduğunu bu şekilde arkadaşımı basit kız olarak göreceğini söyledim. arkadaşım da bozuldu. daha önce de benzer bir olay yaşamış ve çok üzülmüştü. beni ilgilendirmez ne yaşamak istiyorsa yaşayabilir ama herşeyi anlattığı için illaki yorum yapıyorum. siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? anlatmaya devam edecek çünkü/
samimi arkadaşım olsa ben de uyarırdım tabi. ama böyle tepki gösterdiyse bundan sonra da bi şey demezdim.

gerçek arkadaşsanız bir sıkıntı olmaz , bir süre sonra aklı başına gelir ve size hak verir,

Konunun disinda kalmayi tercih ederdim. Cunku bir musibet bin nasihattan iyidir derler. Yasasin görsün en iyisi.

Yorumları okurken böyle herkes bi Norveç'te İsveç'te büyümüş, bir ben Türkiyeliyim. Sjw dersleri havada uçuşuyor maşallah.

Konuya gelince, bazı insanlar düşe kalka, burnu sürte sürte büyür. Ne yapsan ne söylesen kar etmez. Arkadaşlığını yapmış bir kere uyarmışsın. Bundan sonrası kendisine kalmış. Yine yapsın yine üzülsün gerekirse, üçüncüde öğrenir. Üç olmazsa dörtte öğrenir. Bizim de hayaller şanzelize idi ama gerçekler kafamıza vura vura eğitti valla. :)

Benim başıma da bu tarz bi adam denk geldi yaşamasın bu adamlar ciddiyete dönmüyor dönecek olsa başta ciddi olur erkeğin ekmeğini yağ sürmesin bunun psikolojik yıpranması sürecin b.ka sarması var bıraksın kiminle yatarsa yatsın.Kendine yazık etmesin düzgün ilişki yaşamak varken heba olmasın.Erkek yapınca iyi kadın yapınca basit olmuyor asıl konudaki erkek basit sırf zevkleri uğruna kadınları kullanıyor

Back
X