- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.937
- 683
Benimde vardi uyardığım bir arkadaşım evlendi ve su an pişman. Bana söylemiyor diğer yakin arkadaşlarımıza söylemiş. Çünkü uyaran bir bendim sanirim benden çekiniyor bu sebeple söylemeye.
Evlilik öncesi çok ciddi evlenilmeyecek biri olduğunun sinyallerini vermişti ama diğer arkadaşlarım da şahit olmalarına rağmen yetişkin insan kendi kararı diye karışmadılar. Ben dayanamadım çünkü bana göre dostluk gerektirdiğinde uyarabilmeyi de içerir.
Ama arkadaşıma sende basit olursun tarzı bir sey dememiştim açıkçası diyebilecek durum da vardi. Daha ziyade çocuğu kötüledim
evet ise yaramadı evlendi ama olsun benim içim rahat etti. Uyarmasam su an mutsuz da olurdum. Evet onun hayati karar da onun zaten kararı netleşince her gününde yanında oldum. Aynı masada asla oturmam o adamla dememe rağmen oturdum onun için. Su an diger arkadaslarim ve esleri de ailecek gorusmek istemiyorlar çünkü cidden görüşülmeyecek tarz birisi.
Bence ciddi bir sey gördüğümüzde banane demek dostluğa sığmaz ama uyarırken dikkatli olmalıyız. Kırmamaya dökmemeye çalışmak lazım.
Evlilik öncesi çok ciddi evlenilmeyecek biri olduğunun sinyallerini vermişti ama diğer arkadaşlarım da şahit olmalarına rağmen yetişkin insan kendi kararı diye karışmadılar. Ben dayanamadım çünkü bana göre dostluk gerektirdiğinde uyarabilmeyi de içerir.
Ama arkadaşıma sende basit olursun tarzı bir sey dememiştim açıkçası diyebilecek durum da vardi. Daha ziyade çocuğu kötüledim

Bence ciddi bir sey gördüğümüzde banane demek dostluğa sığmaz ama uyarırken dikkatli olmalıyız. Kırmamaya dökmemeye çalışmak lazım.