Biraz ileri gittim sanırım

Benimde vardi uyardığım bir arkadaşım evlendi ve su an pişman. Bana söylemiyor diğer yakin arkadaşlarımıza söylemiş. Çünkü uyaran bir bendim sanirim benden çekiniyor bu sebeple söylemeye.
Evlilik öncesi çok ciddi evlenilmeyecek biri olduğunun sinyallerini vermişti ama diğer arkadaşlarım da şahit olmalarına rağmen yetişkin insan kendi kararı diye karışmadılar. Ben dayanamadım çünkü bana göre dostluk gerektirdiğinde uyarabilmeyi de içerir.
Ama arkadaşıma sende basit olursun tarzı bir sey dememiştim açıkçası diyebilecek durum da vardi. Daha ziyade çocuğu kötüledim 😁 evet ise yaramadı evlendi ama olsun benim içim rahat etti. Uyarmasam su an mutsuz da olurdum. Evet onun hayati karar da onun zaten kararı netleşince her gününde yanında oldum. Aynı masada asla oturmam o adamla dememe rağmen oturdum onun için. Su an diger arkadaslarim ve esleri de ailecek gorusmek istemiyorlar çünkü cidden görüşülmeyecek tarz birisi.
Bence ciddi bir sey gördüğümüzde banane demek dostluğa sığmaz ama uyarırken dikkatli olmalıyız. Kırmamaya dökmemeye çalışmak lazım.

Karşındakini elbette uyarırsın
Ama devam ediyorsa bildiğini yapmaya
Kendi hayatı bana ne derım . Olması gereken de budur zaten

Desteklerim ilişkilerini. Kafasına koymuş nasılsa. Yaşayarak öğrenmek en iyisi. Bu arada tam tersi olup çok mutlu da olabilirler. Kaç tane Fuckbody olarak başlayıp , evlenen kişi duydum.

Yorumları okurken böyle herkes bi Norveç'te İsveç'te büyümüş, bir ben Türkiyeliyim. Sjw dersleri havada uçuşuyor maşallah.

Konuya gelince, bazı insanlar düşe kalka, burnu sürte sürte büyür. Ne yapsan ne söylesen kar etmez. Arkadaşlığını yapmış bir kere uyarmışsın. Bundan sonrası kendisine kalmış. Yine yapsın yine üzülsün gerekirse, üçüncüde öğrenir. Üç olmazsa dörtte öğrenir. Bizim de hayaller şanzelize idi ama gerçekler kafamıza vura vura eğitti valla. :)
ahajahahaha kadinin yasadigi iliski yuzunden “basit” olarak gorulmesini garipsemek mi norvecli yapti simdi insanlari? gercekten nasil hayatlariniz var ya. turkiyenin neresindesiniz cidden merak ettim veya nasil kendinizi bu kadar disari kapali sekilde yetistirdiniz? turkiyede dogdunuz veya cevreniz geri kafali diye oyle kalmaniz gerekmiyordu.

konu sahibi ayrica arkadasinizin size bir sey anlatmasi sizin agziniza geleni soyleyebileceginiz anlamina gelmiyor. dinlemek istemiyorsaniz baska seyler konusalim diyebilirsiniz. hem insanlarin tum hayatlarina hakim olmak istemek hem de hakarete varan sekilde konusmak bana cok da iyi niyetli gelmedi. isterlerse acik iliski yasarlar iki yetiskin insanlar cunku.

Hoslandigi cocuk flortoz diye mi kiz basit oldu simdi?

Hayır niyetinin sadece cinsellik olduğu ona hiç yazmayan bir erkeğe defalarca yazması basit kız yapar bence.
ama söylememem gerekirdi tabi bu ifadeyle.

ahajahahaha kadinin yasadigi iliski yuzunden “basit” olarak gorulmesini garipsemek mi norvecli yapti simdi insanlari? gercekten nasil hayatlariniz var ya. turkiyenin neresindesiniz cidden merak ettim veya nasil kendinizi bu kadar disari kapali sekilde yetistirdiniz? turkiyede dogdunuz veya cevreniz geri kafali diye oyle kalmaniz gerekmiyordu.

konu sahibi ayrica arkadasinizin size bir sey anlatmasi sizin agziniza geleni soyleyebileceginiz anlamina gelmiyor. dinlemek istemiyorsaniz baska seyler konusalim diyebilirsiniz. hem insanlarin tum hayatlarina hakim olmak istemek hem de hakarete varan sekilde konusmak bana cok da iyi niyetli gelmedi. isterlerse acik iliski yasarlar iki yetiskin insanlar cunku.

kimsenin tüm hayatına hakim olmak istemiyorum bunu nereden çıkardınız anlayamadım?
istediğini yaşayabilir tabiki ama ne mal olduğu belli bir adamı iyi biri diye bize şirin göstermeye çalışması doğru gelmedi. yoksa banane tabiki.

kimsenin tüm hayatına hakim olmak istemiyorum bunu nereden çıkardınız anlayamadım?
istediğini yaşayabilir tabiki ama ne mal olduğu belli bir adamı iyi biri diye bize şirin göstermeye çalışması doğru gelmedi. yoksa banane tabiki.
bir konuyu konusmak veya dinlemek istemiyorsaniz yetiskin olarak bunu belli edebilirsiniz. hem bu konuyu konusup hem de yakinmak iyi niyetli degil. ayrica onlar yetiskin insanlar istediklerini yasayabilirler dedigim gibi. asil sizin bu sekilde konusmaniz yanlis. umarim arkadasiniz bir daha iliskisini sizinle paylasmaz ve bu lafiniza karsilik da sizinle konusmaya devam etmez.

Kimse sizin kalıplarınıza uymak zorunda değil. “Basit kız” diye yaftalayıp, yargıladığınız arkadaşınızın iyiliğini düşündüğünüzü zannetmiyorum.

bir konuyu konusmak veya dinlemek istemiyorsaniz yetiskin olarak bunu belli edebilirsiniz. hem bu konuyu konusup hem de yakinmak iyi niyetli degil. ayrica onlar yetiskin insanlar istediklerini yasayabilirler dedigim gibi. asil sizin bu sekilde konusmaniz yanlis. umarim arkadasiniz bir daha iliskisini sizinle paylasmaz ve bu lafiniza karsilik da sizinle konusmaya devam etmez.

konuşmak istemediğimi belirttim bu olaydan sonra ama sürekli anlatan biri keşke anlatmasa ben de memnun olacağım.
umarım dediğiniz gibi olur.

Adam açık açık niyetini kıvırmadan direkt söylemiş ve istemiş bu adamıda kızıda basit yapmaz. Arkadaşınızın gönlü varmış demek öğütlerle methiyeler düzüp gazel okumaya hiç gerek yok.

Arkadaşlarımın özel hayatları beni hiç ilgilendirmez. Fikir isteyene düşüncelerim doğrultusunda fikrimi belirtirim. Özel hayatı hakkında soru sorana da düşüncelerimi belirtip geçerim. Yardım etmek isteyene ederim ve çekilirim. Onaylamadıklarımı da dinlerim sadece dinlerim beni hiç rahatsız etmez. Çünkü banane.

Yorumları okurken böyle herkes bi Norveç'te İsveç'te büyümüş, bir ben Türkiyeliyim. Sjw dersleri havada uçuşuyor maşallah.

Konuya gelince, bazı insanlar düşe kalka, burnu sürte sürte büyür. Ne yapsan ne söylesen kar etmez. Arkadaşlığını yapmış bir kere uyarmışsın. Bundan sonrası kendisine kalmış. Yine yapsın yine üzülsün gerekirse, üçüncüde öğrenir. Üç olmazsa dörtte öğrenir. Bizim de hayaller şanzelize idi ama gerçekler kafamıza vura vura eğitti valla. :)
Bir an önce Türkiye’den çıkın isterseniz. Yanlış bir ülkedesiniz. Arabistan’dan gelmiş olabilirsiniz. Araştırmak şart ataları.

Hayır niyetinin sadece cinsellik olduğu ona hiç yazmayan bir erkeğe defalarca yazması basit kız yapar bence.
ama söylememem gerekirdi tabi bu ifadeyle.
Belki arkadasiniz da sadece sevismek istiyordur? Olamaz mi?

Asil basitlik bu isin dedikodusunu yapmak bence. Benim gozumde siz daha basitsiniz acikcasi.

Arkadaşınız çok yaz dizisi izlemiş. Aklınca bad boy'dan Romeo yapacak. Ahajsjjs

Belki arkadasiniz da sadece sevismek istiyordur? Olamaz mi?

Asil basitlik bu isin dedikodusunu yapmak bence. Benim gozumde siz daha basitsiniz acikcasi.
ben dedikodu yaptığımı düşünmüyorum kk ya yardım için yazan herkes dedikoducu o zaman size göre.
keşke arkadaşımın da niyeti o olsa soruları yarım mı okuyosunuz? çokta uzun değildi ama. arkadaşım adamın düzgün olduğunu ve kendisini sevip hatta evleneceğini düşünüyor. niyeti sadece sevişmek değil. ciddi ilişki arayan biri.
yalnız birine basit demek hoş değil diyen epey yorum vardı bence siz de kimseye ne olursa olsun basit demeyin ben söylediğime pişman oldum da. üsluba dikkat etmek lazım çünkü.

arkadaşlar arkadaş ortamında samimi olduğum arkadaşımla bazı konularda taban tabana zıttız. olayı anlatıyorum. arkadaşım biriyle flörtleşiyordu başta bana da iyi biri gelmişti. lakin çocuk bir gece cinsellik yaşamak istediğini ima etmiş hatta direk söylemiş. arkadaşım da geçiştirmiş. bu arada çocuk aynı anda bir kaç kızla da flörtleşiyor. bir de bunu gördük. arkadaşıma da tabiki uzak durmasını tavsiye ettik. tamam dedi kararlar aldı. sonra aradan çok geçmedi çocuğa yine yazmaya başladı. bu arada herşeyini en ince detayına varana kadar anlatıyor bize. niye yazdığına dair saçma sebepler sunarak anlatmaya ve çocuğun bir gün kendisini seveceğine ve iyi biri olduğuna inandırmaya çalıştı bizi. ben de sinirlendim ve tepki gösterdim. çocuğun ne olduğunun ortada olduğunu bu şekilde arkadaşımı basit kız olarak göreceğini söyledim. arkadaşım da bozuldu. daha önce de benzer bir olay yaşamış ve çok üzülmüştü. beni ilgilendirmez ne yaşamak istiyorsa yaşayabilir ama herşeyi anlattığı için illaki yorum yapıyorum. siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? anlatmaya devam edecek çünkü/
Size ne ki ? Basit kız olarak görüceğini falan nerden çıkarıyorsunuz. İnsanların hayatına karışmayın.

Size ne ki ? Basit kız olarak görüceğini falan nerden çıkarıyorsunuz. İnsanların hayatına karışmayın.
haklısınız
sürekli özel hayatını anlatıp bizden zorla onay almaya çalışmasaydı ben de sinirlenmezdim ama yine de kendimi tutmalıydım.

Valla bence hicte ileri gitmemissiniz.Tabi eger gercekten cok samimi arkadasinizsa.Ben cok samimi arkadaslarimda gayette karistim ve pisman degilim.Karistigima onlar da pisman degil.Benim yanlismda da arkadaslarim karisti.Eger karsimda ki arkadasimin samimiyetine ve beni korumak istedigine inaniyorsam kusmem ve bir kez daha dusunurum.Baktim karsi taraf devam ediyor etmek istiyor hala o zaman benden bu kadar dusunur karismam.

Back
X