biraz kanamam oldu ne yapmalıyım.acil yardım lütfen,hast.gitsemmi

nil_alp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
762
86
98
arkadaşlar lütfen yardım daha kesemiz oluşmadıbirz önce az kan gördüm wcde.progestsn vs.kullanmıorum gitsem acile bişi yaparlarmı?

bence gitmelisin benim doktorumda bana ranedevu verirken hep belirtirdi kanaman olursa gel derdi umarım önemli bi durum değildir ...

sosyal şartlarını bilemiyorum ama eğer normal bi şehir merkezindeysen git bi görün ama eğer kadın doğum doktorun özelse mutlaka sana cep nosunu vermiştir hastaneye kadar yorulma bi alo deyip sor vakit iyice geçmeden

Benim oğlumdada 2. ayın sonunda olmuştu. Kahverengi lekeydi sonra rengi kırmızya döndü. düşük tehlikesi atlattım. Bence hiç durma git... Allah yardımcın olsun. Tedbir için olsa yine git..

arkadaşlar lütfen yardım daha kesemiz oluşmadıbirz önce az kan gördüm wcde.progestsn vs.kullanmıorum gitsem acile bişi yaparlarmı?

bende de olmuştu, acile gittim, alttan muayene edip senin kullandığın ilaçtan yazdılar, yarın polikliniğe gelin kese duruyor dediler. ara ara kanamam oldu, ama çok panik yapmadım. sonuçta vucudun hasarlı gebeliği kabul etmediğini biliyorum. sende panik yapma uzan ve yarın doktoruna mutlaka görün.ha bu arada kanamam olmasına rağmen bebeğe birşey olmadı. herşeyin hayırlısı...

canım; geçmiş olsun.

benim başıma 6. haftamda geldi. resmen kıpkırmızı ve çamaşırımı epeyce kirletecek miktarda gelmişti. evimden uzakta tatildeydim,senin gibi gece olduğu için olay panikle hastaneye gitmek için yola çıktım. ama yolda görüştüğüm doktor kaç ped kirlettin diye sordu ben ped falan değil sadece çamaşırım kirlendi deyince çabul eve dön ve bacaklarını uzat ve asla kalkmadan yat dedi. ertesi gün gittim hiç bir sorun yoktu,yerleşme kanaması dedi doktor ve pruloton depot diye bir iğne var,tedbir amaçlı ondan yaptırdım. çok şükür tekrarlamadı.

şimdi bazıları kırmızı bazıları kahverengi olunca tehlikeli olur diyolar, eğer çok gelmediyse endişe etme. mutlaka doktorunu ara ve dinlen. hareket etme,asla ağlama,tansiyonunu yükseltme...

accile gittim şuanda kanama olmadığından yapçak bişi yok dediler.yarın doktorumu arıcam.umarım yerleşme kanamasıdır.çok teşekkür ederm sizlere.bol bol dua edicem bu akşam bebeğim ve sizler için.allah razı olsun.yatıp dinleneyim artık iyi geceler

accile gittim şuanda kanama olmadığından yapçak bişi yok dediler.yarın doktorumu arıcam.umarım yerleşme kanamasıdır.çok teşekkür ederm sizlere.bol bol dua edicem bu akşam bebeğim ve sizler için.allah razı olsun.yatıp dinleneyim artık iyi geceler

Merhaba canım. İnşallah önemli birşeyin yoktur. Ben iki ay üstüste kanamayla biten gebelik yaşadım. Ama kanın rengi çok açık pembe gibi gelior. Merklanma stres yapma ve çok iyi dinlen canım. Umarım sağ salim bebeğine kavuşursun. İyi geceler

teşekkür ederim arkdaşlar allaha şükür dünkü birkaç damla kanamadan sonra gelmedi bir daha.doktorumu aradım.devamı gelmediyse yerleşme kanamasıdır dedi.,inş devamıgelmez.çok teşekkürler çnkü dün gece geçekten çok panik olmuştum.tavsiyeleriniz iyi geldi

teşekkür ederim arkdaşlar allaha şükür dünkü birkaç damla kanamadan sonra gelmedi bir daha.doktorumu aradım.devamı gelmediyse yerleşme kanamasıdır dedi.,inş devamıgelmez.çok teşekkürler çnkü dün gece geçekten çok panik olmuştum.tavsiyeleriniz iyi geldi

canım ya seni okuyunca korktum yat dinle ayklarınıda uzat senin durumunda vardı canım dr dinlen yat uzan demiş

Back
X