Biraz koca dedikodusu yapmaya ihtiyacım var kızlar

kaktusella

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
111
71
13
30
2 yıllık bi evliliğim var 6.5 aylık da hamileyim. 3 senelik bi sevgililik dönemi sonrası evlendik. Şu sıra o kadar gözüme batıyor ki kocam. Batmayacak şeyler değil zaten bence. Hamileliği iyi idare ettiğimi düşünüyorum öyle bi naz niyaz olayım olmadı. Ama bu çok güçlü olduğum anlamına da gelmiyo. Sıkı bi sarılma anlayış güzel idare ettiğime dair bi cümle bi şey bekliyorum. Ama karşımdaki o kadar odunlaşmış ki. Evlenmeden önceki o ince anlayışlı adam yok sanki. Ailemden arkadaşlarımdan gördüğüm ilgi ve sevgiyi sanki eşimden göremiyorum. Sanki evde daha sessiz bi hale bürünüyorum. Konuşmuyorum neşemi kaybettim

Genel olarak kocaya sinir olma durumu tüm hamilelerde var sanırım şuan karşımda ve ben gıcık oluyorum ben bebeğin hareketlerinden oturamıyorum bile ama o gayet rahat sanırım bu bize batıyor gece uyuyamıyorum mesela onun uyuması bile bana batıyor. Çok normal şuan bunlar yardım ediyor mu size belki siz hormonlar dan dolayı çoğu şeyi yanlış anlıyor olabilirsiniz çünkü ben de salim kafa ile düşününce adamın bişi yapmadığını benim gıcıklığım olduğunu fark ediyorum. Mesela hadi kalk dışarı çıkalım desem yorgun bile olsa asla ikiletmez,şunu yap desem kalkar yapar gibi gibi

Ben reglken bile ne kadar değişik ruh hallerine giriyorum bir de hamileliği düşünün size çok hak veriyorum yani belki eşinizin başka ruh hallerini buna yoruyor olabilirsiniz hormonlardan. Biz ne kadar güçlü olsakta şefkate ilgiye erkeklerden çok daha fazla ihtiyacımız oluyor. Hele ki böyle dönemlerde. Biraz naz niyaz mi yapsanız belki o zaman farkına varır ona ihtiyacınız olduğunu

Nazlanın hamileliğin tadını çıkarın

Bu ara hamile ve ilgisizlik konusu ne kadar çok açıldı. Hamilelikte hassasiyet oluyor bu konuda ama yinede eşinizle konuşun sakince

Hormonlarınızın verdiği,extra hassaslık sizi yoruyor,olabilir.Eşinizle bu konuda konuşup,ilgiye ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirsiniz.Erkekler aptala anlatır,gbi konuşmadan inanın kendi kendilerine farkına varamıyorlar.

Benimki de öyle canım. Geçen akşam ayaklarım davul oldu ödemden. Yere yastıkları koymuş ayaklarını buraya koy dedi ( neden yerde birde yatak değil?) ben yan yatmaya çalışırken düz yatsana diye bana sinirleniyor şaka gibi. Ben düz yatabiliyor muyum sence dedim. Sağa sola bile dönemiyorum yatakta kaç zamandır farkında bile değil. Horul horul uyuyor.

Nazlanın, isteyin, yaptırın, konuşun..

Sizinki de suyunu çıkarmış..

Hamilelikte hassasiyet oluyor zaten o ayrı konuda, ilk kez hamileligi ne kadar guzel idare edebildiğine dair takdir yada ilgi bekleyen birini gördüm
İdare edilmesi söz konusu olan ve takdir edilmesi gereken sey ne tam olarak sizin için?
Eşler kadınlardan daha çok hamile oluyor, mesela bunun bir üst versiyonunda siz hasta olduğunuz an o size sen yine iyisin ben daha beterim kısmı gelecek.
Emin ol hamile kalabilseler hemen hamile kalıp, sen yine iyisin ben daha çok hamileyim derlerdi

Ayaklarinizin ödeminin gitmesi için yuksekte kalmasi gerektigi icin sadece yastik koymuş adam, yer yatagi sizin işinizi görmezdi zaten ama düz yatmanizi beklemesi bir degisik.
Aslinda biz fazla hassas oluyoruz hormonlardan dolayı.
Ben bir gece cok sancilanmistim bebek enine yattigi icin, benim herif duymamıştı bile.
Sabah o kadar çok sofulanip o kadar laf soyledim ki bir iki gece sonra bacagima kramp girince doguruyorum sanip uyku sersemi nerde nerde, noluyo noluyo diye sorup beni evde birakip dogum cantasini alip arabaya firlamisti
simdi dusunuyorum mesela sancilandim diye laf ettigim gece durtukleyip sancim var desem kalkacakti ama ben neden illa ikinip sizlanip kendisinin beni duymasini bekleyip, duymuyor diyede cok guzel kavga ettim acaba

Bence bunun hamilelikle alakası yok eşiniz evlendikten sonra değişmiş gbi geldi bana ya siz çok şey bekliyorsunuz anlayamadım
İlgi ve sevgiden kastınız ne mesela biraz açsanız daha iyi olur sanki.

Bu hormonsal bisey heralde gece 363637 kere uykum bölünüyor o yanımda horluyor o kadar batıyor ki gözüme tepikleyip dön başka yöne diyorum. Ben bulantılardan gözümü açamıyorum o ne bulsa yiyor falan acayip batıyor öylece otursa yine batıyor doğurunca geçiyor ama tecrübeliyim

benim arkadaşımda aynı siz gibi, eşinden yakınıyordu, ben henüz hamile kalmadım ama biraz şımartılmaya ihtiyaç oluyor sanırım, regl ken bile ben istiyorum bunu. bencede eşinize açık söyleyin erkekler anlamaz. nazlanın şımartılmak istediğinizi söleyin.

inşallah o günler bizede nasip olur. ayaklarını ovdursana be kız, ne yastığı, en özel anlardasın kullan bunu

Bugün beni istediğim saatte dışarı çıkartmıyor diye az daha öldürecektim adamı kafamda ne senaryolar döndü anlatamam. Arada geliyo öyle duygusal şeyler

Hamilelik erkeklerin gerizekalılığına engel değil.Ne istiyorsanız dolandırmadan belirtin.Anlamasını beklerseniz gökyüzüne bakın kırmızı kar yağınca anlayacaktır.Hamilelikte kocaya sinir olma durumu bence evrensel bir gerçeklik .

inşallah o günler bizede nasip olur. ayaklarını ovdursana be kız, ne yastığı, en özel anlardasın kullan bunu
Allah tez zamanda sanada yaşatsın canım inşallah. Ovduruyorum ama öyle sıkıyor ki aşırı canım yanıyor adamda yok yani bu özellikler. Sadece ilaçları içip içmediğimi iyi takip ediyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…