• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz konuşmaya ihtiyacım var :(

Haklısın bence
Ben askerlik yapmadan bu tarz nişan evlilik olaylarına karşıyım
Hele bu yüzden ayrılcaksa bırak gitsin

Hakkında hayırlısı olmuş bence. Böyle bir adamla evleneceğini düşünsene ailene saygısı yok sana saygısı yok olayları hep büyütecek erkenden kendini belli etmesi senin geleceğin açısından daha iyi olmuş gibi görünüyoyerimseniben.

Benim ailem de askerligini yapmamıssa nisanlanmaya karsılar bende 21 yasındayım evlilik icin yasımız gercekten daha kücük .. Sevgilinin annesi de resmen sacmalamıs ne demek degisirseniz??? Nisanlı olunca insan degisemiyormuymus acaba? Yada o hic nisan atma gibi birsey duymamıs mı?

Nisan garanti degil ki cok mantıksız konusmus seni böylesine sacma ve sudan sebeplerden terkeden biri bence de bırak gitsin .. Bekleyebilirdi zor birsey degil bu neden sevdigini zor duruma sokmak ister ki insan?

Buraya yazıp kulaklarınımı çınlattık ne bu sabah aradı ve hiçbişi yokmuş gibi nbr napıyorsun nsl gidiyor diyebiliyor hala.. bende işten çıktım askerlik işlerini halledicem bugun dedi. kararın hala kesin mi dedi evet dedim tamam bi daha aramıcam o zaman hakkını helal et diyor yaa hareketleere bak ya çocuk ya resmen!!!!

Buraya yazıp kulaklarınımı çınlattık ne bu sabah aradı ve hiçbişi yokmuş gibi nbr napıyorsun nsl gidiyor diyebiliyor hala.. bende işten çıktım askerlik işlerini halledicem bugun dedi. kararın hala kesin mi dedi evet dedim tamam bi daha aramıcam o zaman hakkını helal et diyor yaa hareketleere bak ya çocuk ya resmen!!!!

sen açtıkça o arayacak

askerdeyken daha çok arayacaktırbilmiyorumkismile

canm ilk önce dgru karar vermişsin şu noktada : ailenin istediklerine önem vermeyen birisiyle nereye kadar gidebilirsin? gitsen bu işin sonu nolur? önce bunların cvbını ver kendine.
sonra birşey sorucam,bu çocuga ailenin neden şimdi istemedgni iyice anlattın mı? yani seni anlamamış yada yanlş anlamş olma ihtimali varmı.hani senin istemediğini düşünmüş olablrmi?

sen açtıkça o arayacak

askerdeyken daha çok arayacaktırbilmiyorumkismile

Sizin yorumlarınızı çok begendigmi belirtim ilk önce a.s. teşekkür ederim haklısın. firmadan tlfn bekledigim için aniden açtım boşluguma geldi. bi de özel noydu..

Son düzenleme:
canm ilk önce dgru karar vermişsin şu noktada : ailenin istediklerine önem vermeyen birisiyle nereye kadar gidebilirsin? gitsen bu işin sonu nolur? önce bunların cvbını ver kendine.
sonra birşey sorucam,bu çocuga ailenin neden şimdi istemedgni iyice anlattın mı? yani seni anlamamış yada yanlş anlamş olma ihtimali varmı.hani senin istemediğini düşünmüş olablrmi?

ailemin bu şekilde istemedigini biliyor yani hani nişan süresi uzun olmadıgını biliyor. bilerek bu şekilde davranıyor canım. teşekkür ederm yorumun için. tam unuttum derken
arayıp aklı sıra aklımı karıştırcak.. :umursamaz:

cnm özel olmzsa birşey sorucam nasıl unuttun yani nasıl üstesinden geldin.
o seni hala arıyor,istiyor yani.bunu bildigin için mi bu kadar rahatsın?

Etrafımdaki herkesten aynı şeyleri duyuyorum çünkü, onun bana göre olmadıgını ya bi kişi bile olumlu bakmıyor onunla olan ilişkime... tam unuttugum söylenemez tabi hatta bugun biraz şok ve heyecanı biarada yaşadım diebilirim arayınca ama bu şekilde umursamaz olmam lazım yoksa daha çok takarım kafayaaa işin içinden çıkamam :)) etrafımdakilerden güç alıyorum diyebilirim sadece... Bu konuyu buraya açmamın sebebi de ara ara duygulanıyorum geliyorlar bana, o anıma denk geldi açtım... ama tabi buraya girip yorumları okuyunca da daha bi moral buluyorum... öyle yaniii :)) teşekkürler yorum yazanlara....

cnm özel olmzsa birşey sorucam nasıl unuttun yani nasıl üstesinden geldin.
o seni hala arıyor,istiyor yani.bunu bildigin için mi bu kadar rahatsın?

Ayrıca o beni 1ay10gün sora ilk kez aradı. pişman olmuştur dedim ama aynı tas aynı hamam... cacık olmaz ondan artık daha net görebiliyorum.

helal olsun sana canım dimdik ayaktasın =)

Böyle olmam lazımm a.s.

ve an itibariyle özel no yine arıyor :S kafayı yedi sanırım açmıcam yaa.... bitti artık geri dönüş yok :S

Son düzenleme:
Haklısın canım Allah yardımcın olsun
onun yaptıgı 2.ayıp hemen başkasını bulması olmş

Bişey söyleyeyim mi? Çok güzel olmuş.. Eğer ben senin yerinde olsaydım seven insan bunu yapmaz yaptırmaz demiştin dimi seven insan bu yaptıgını mı yapar hıh bak işte o kızla nişanlan öyle git askerliğine asıl benim için sen bittin değmezmişsin der aşkımdan ölsem yine de onu seviyorum cümlesini bidaha ağzıma almazdım..

Back
X