- Konu Sahibi brenda chenowith
Öncelikle sürekli konu açıyorsun diyenleri buraya zorla getirmiyorum, teşekkürler şimdiden okumayabilirsiniz :)
Nişanlımı sevmiyorum, kafam karışık ama o çok iyi birisi konuları çoğalmaya başladı. Ben de yakında cebren ve hile ile evlilik teklifi alacağımı öğrendim. Hem de bayağı yakında. Biraz endişelerim arttı. Düne kadar kabul edeceğimden emindim ama burada okuduklarım acaba dedirtti.
Her türlü zorlukta yanımda olmuş, çok güvenilir ve iyi bir insan sevgilim. Ona aşık olmadığımı biliyor, sorun da etmiyor. Ama çok eğleniyorum, çok gülüyorum ve hayata bakış açılarımız aynı. Dış görünüşü de fena değil yani fiziği düzgün, tarzını da seviyorum ama vurulmadım tabiki. Onun benim için yaptıklarını başka biri yapmaz bundan yüzde yüz eminim. Sevmiyor da değilim göğsümü gere gere sevgilim diyorum, ailem ve çevremle tanıştırdım çoktan. Mutluyum onunla olmaktan, durmadan sarılırım vs.. Ama deli divane aşık değilim.
Yine de aşk şart mı? Sabah sabah bu konuları okuyup korktum o evlilik teklifini kabul etmekten. Aşk olmadan evlenenler ne düşünüyorsunuz?Bazıları zenginliğe kapılır evlilik konusunda ben de koşulsuz destek istiyorumdur belki hayatımda. Benzer bir konu olduğunun farkındayım ama olsun, dursun burada. Kafam karıştı çünkü. Geçmişte de benzer bir konu açmışım zaten. Sevgiliyken tamam da işler ciddiye doğru gidiyor. Çevremdeki arkadaşlarım ve ailem onaylıyor bu durumu bir de tanımadığım kadınlardan destek almak istedim.
cevap net. onunla yatağa girmeyi ve cinsellik yaşamayı hayal et. hoşuna gidiyorsa evlen zira geri kalan her şey tamam gibi görünüyor. yatağa girmek seni heyecanlandırmıyor aksine rahatsız ediyorsa o zaman kesinlikle vazgeç..