- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
- Konu Sahibi Aslihanugur
Kızlar merhabalar ben hamile kalmak için 11aydır ugrasıyorum yeni evli oldugumuz için hiç doktorada gitmedik acelemiz de yoktu oluruna bırakmıştık ilk aylarda cahillikten hemen olurda sanıyorduk aslında ama internetten ve kk den araştırarak hiçte kolay olmadıgını anladık gittikçe stres olmaya başladım neyseki esim benim kadar stresli olmadı hiç bir ay hep olur niye acele ediyorsunki bir sürü şeyde okuduk falan diyerek beni sakinleşmek isterdi taki 11.ayımız daki belirtilerimi görene kadar bende kasık sansıcı mide bulantısı adet gecikmesifaln ne ararsanız vardı bende kendmi resmn hamiş ilan ettim eşimde gittikçe inandı oda ilk kez göbegmi sevdi baba oluyorum hissediyorum dedi ve ben biraz ürktüm ki haklıymışım da adetimin gecikmesnn 3.günü adet sancım basladı ama ben hala böyle sancı çekip hamiş bir sürü kadın hikayesi de okuduğum için umutlanıyorum sürekli wc ye gidiyorm derkn akşm üstü kahverengi akıntım başladı adetim de genelde öyle başlar ve hala nasıl gözümü kararttysam kahverengi de hamilelik belirtisi olabilir diye düşünüyorm eşimde diyor hatta bence hamilesin hala akıntın tam başlamdı diye bnde inanmak istiyorum ya öyle düşünüyorum gece saat 4e kadar uyku tutmadı sonra uyumuşum malum uyanınca bir baktım kırmızılar gelmiş ve dedim ki bir süre bebek konusu istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum doktorada gitmiyorum bu ay boş geçsin istiyorum evlendgmz ilk aylardaki gibi sakin huzurlu stressz zaten eşim de 21 gün olmayacak yanımda askere gidecek bende hem beden olarak hem beyin olarak biraz dinlenmiş olurum diye düşünüyorum sizce doğrumu yoksa bebeğim olmuyor diye ani bir karar gibi mi görünüyor biraz uzun oldu ama yaşadıklarımı paylaşp sizinle burada fikir alışverişi yapmak istiyorum üşenmeyip okuyup ayrıca yorum yaparsanız ayrıca teşekkür ederim hakkınızı helal edin.