biraz morale ihtiyacım var

penceremden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
6.594
11.147
448
Konu açmak istemiyorum ama çok doldum taştım.Eşim hariç kimseyede anlatamıyorum.Üzülmesin diye babamada söyleyemedim.Tahmin ediyorduk doğru çıktı.

Dün annemi muayene ettirdiğimiz profösör doktora gittim.Annemin hastanede yattığını buraya geldiğinde bir iki adım atarken şimdi ne tuvalete gidebildiğini ne de banyo yapabildiğini söyledim.Belden aşağısı tutmuyor.20 gündür bu halde dedim.(Vücudunu siliyoruz saçınıda yine yan yatırarak yıkıyoruz.)Bizimle ilgilenin hatta servisinize alın sizin gözetiminizde olalım dedim.Tamam dedi bizde diyaliz sorunu olduğu için dahiliye daha iyi bakar diye düşünmüştük dedi.Bu doktorlar ayanı zamanda kaldığımız hastanenin doktorları.Başka bir doktorla daha durumunu konuşalım dedi.O doktorda anneniz felç dedi.Kan değerleri sıkıntılı yoksa ameliyata alacağız birde yoğum bakımınsa yer açılmasını bekliyoruz dedi.Anestezi uzmanı çok tedirgin oluyor yoğum bakımı şart koşuyor dedi.Ondan sonra servise alacağız dedi.

Ameliyatla geri düzelme şansı var mı dedim.Çok zor dedi.Bir yumru boğazıma oturmuş gibi bazen nefes alamıyorum gibi geliyor.
Omuriliğinde iltihabik lezyon var diyorlar.Biyopsi yapacaklar.

Bu profösöre gitmeden önce annem sancıdan duramıyordu.Özel hastanede beyin cerrahına gitmiştik.Sinir sıkışması ameliyata gerek yok demişti.Annemde ağrıdan duramıyordu ne olur birşeyler yapın deyince doktor belinize enjeksiyonla ağrı kesici yapabilirim dedi.Bir yan etkisi yok dedi.Ameliyathanede enjeksiyon yaptı.Çıktıktan sonra bir tarafın ağrısı geçmişti.Diğer kısım devam ediyordu.Acaba o zaman mı enfeksiyon kaptı diye düşünüyorum.

Canım geçmiş olsun
Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Bu sınav çok zor biliyorum
Benim babamda 23 gündür hastanede
Sabırlı ol
İşinin ehli insanlara emanet et
Ve bol bol dua et
Yapacak başka hiçbirşey yok

Daha sonra kalkamamaya mı basladı yanı?
Cok gecmıs olsun annemınde bır takım sorunları var dızlerde , en son belınde fıtık cıktı ama kadın yuruyemıyor gıbı bsıey

Çok geçmiş olsun canım :(
Sen ne hayırli bir evlatsın bak ne güzel annene bakıyorsun. Rabbim herkese boyle evlat nasip etsin inşallah.
Rabbim annene şifa versin inşallah dualarımdasınız ♡

Geçmiş olsun inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşur anneniz.
Bu yapılan iğneden sonramı yürüyemez oldu yani orayı anlamadım?

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden.Doktorlar ne yaparsa artık.Tek dileğim bir an önce ameliyat olup eski haline dönmesi.Ufakta bir ümit olsada yürümeye devam etmesi.Annem şimdi diyor yeter ki yürüyeyim.Diyaliz falan hiçbirşeymiş bunun yanında diyor.Felç olduğunu hala bilmiyor doktorlar omuriliğinde sıkıntı var diyorlar.

Canım geçmiş olsun
Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Bu sınav çok zor biliyorum
Benim babamda 23 gündür hastanede
Sabırlı ol
İşinin ehli insanlara emanet et
Ve bol bol dua et
Yapacak başka hiçbirşey yok

Çok geçmiş olsun .Hemen hemen annemle aynı zamanda yatmışlar.Umarım bir an önce ayağa kalkar şifa bulurlar.

Dün gittiğim doktor sabah uğramış muayene etmiş ameliyata almaya çalışacaklar.Profösöre güvenmekten başka çarem yok gibi geliyor.Kime sorsam çok memnun.

Dua ediyorum elimden keşke daha fazlası gelse

İncelikle çok geçmiş olsun. Beline iğne kaç gün önce yapıldı? Enjeksiyon hatasından tutun enfeksiyona kadar veya eski hastalıklarına kadar pek çok sebep olabilir. Hastane drlarinin cevabına göre gerekirse dava açın. Olur da anneniz iyilesemezse daha rahat etmesi için tazminatı kullanırsınız. Felç sebebi çok önemli. Bazen hasar toparlabiliyor. Önce enfeksiyon temizlensin bakalım. Yoğun bakıma gelince. Enfeksiyon sebebi ile de kendi işini birden görememesi sebebiyle de yatırıyor olabilirler. İyice arastilirsin bakalım. Enfeksiyon sebebini mutlaka sor ama.

Öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulur.
Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur umarım.

Çok geçmiş olsun .Hemen hemen annemle aynı zamanda yatmışlar.Umarım bir an önce ayağa kalkar şifa bulurlar.

Dün gittiğim doktor sabah uğramış muayene etmiş ameliyata almaya çalışacaklar.Profösöre güvenmekten başka çarem yok gibi geliyor.Kime sorsam çok memnun.

Dua ediyorum elimden keşke daha fazlası gelse
İnan zaten yapabileceğimiz başka birşey yok
İyi bir doktora emanet etmek
Moral vermek ve dua etmek
Önce rabbime sonra doktoruna güven
İnşallah atlatacaklar
Sabret
Bak benim babam uyanalı daha iki üç gün oldu
Allahtan ümit kesilmez
İnşallah iyileşecek anneciğin
Birde pek kimse önemsemiyor ama sana bir önerim var

Biz aynı hastanenin psikologu ile görüştük babamla odasında seans yapıyor

Biz çok faydasını gördük
Hasta psikolojisi çok önemli

Sende bir görüş olur mu

Daha sonra kalkamamaya mı basladı yanı?
Cok gecmıs olsun annemınde bır takım sorunları var dızlerde , en son belınde fıtık cıktı ama kadın yuruyemıyor gıbı bsıey

Başlarda zorlada olsa yürüyordu ,ayakta çok duramıyordu , gittiğimiz yerlere sandalye ile götürüyorduk.Enfeksiyon tedavisi gördü acilde .O arada bir baktık ayaklarını yukarı kaldırınca pat diye düşürüyordu .Kendisi havada tutamıyordu.Felç gibi diyorduk.Orada daha çok enfeksiyonuyla ilgilendiler hatta tedavisi bitti diye taburcu edeceklerdi.

Başka bir doktorun sayesinde yukarıya servise aldılar .Serviste yatarken banyo yapması için banyoya kadar götürmek için tekerlekli sandalyeye bindirelim dedik.Sandalyeye oturamadan pat diye yere yığıldı.Bacaklar yok gibiydi.Halada öyle.

Geçmiş olsun inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşur anneniz.
Bu yapılan iğneden sonramı yürüyemez oldu yani orayı anlamadım?
İğne yapıldıktan sonra ağrısı kısmen geçti sonra yine eskisi gibi oldu.Adım atıyordu ama acaba diyorum mikrop kapmış ilerlemiş olabilirmi.Omuriliğe girildiği için .

İğne yapıldıktan sonra ağrısı kısmen geçti sonra yine eskisi gibi oldu.Adım atıyordu ama acaba diyorum mikrop kapmış ilerlemiş olabilirmi.Omuriliğe girildiği için .
Bu ihtimal var tabiki. Omurilik bu çok hassas bir nokta.O enfeksiyonun temizlenme durumu yokmu peki?

Back
X