Canımsın içten güzel duyguların için çok teşekkür ederim arkadaşım.
Ben iyi olmaya çalışıyorum .Sanki değirmen taşında unufak ediliyormuşum gibi hissediyorum.Yüreğimde bir taş.Geceleri uyuyamıyorum.Annemden daha büyük bir derdim var.Annem iyiye doğru gidiyor çok şükür.Biyopsisi yapıldı bir aya sonuç çıkar dediler.Fizyoterapist ufak ufak hareket ettirmeye adım attırmaya çalışın dedi.Çok şükür canı yansada oturabiliyor az bir süre ,daha iyi olacak inşallah.
Küçüğüm yine hastalandı yoğun bakımda. 8 Martta akşam acile diye gittik kendimizi yoğun bakımda bulduk.
Nefes almakta zorlandığı için entübe ettiler.Makineyle nefes alıyor.Böyle bir ayı bulabilir dediler.Sonra tek başına nefes alabiliyormu diye makineden çıkartıp deniyecekler.Olmazsa boğazından açaçağız evde solunum makinesine bağlanacak dediler.
Şimdi benden uzakta hastanede tek başına .Onu düşünmeden duramıyorum,uyuyamıyorum.Geçen sene yanındaydım içim rahattı.
Umarım herşey zamanla yoluna girer.Dualarınıza çok ihtiyacım var .Oğlum için dua edin bana geri gelsin.Öğlen görüyoruz boncuk gözleriyle bizi görünce seviniyor anne beni buradan al der gibi bakıyor .Hayırlısıyla çıksın.Yine eskisi gibi koynumda yatırayım sarılayım.
Sende öylesin.Allaha emanet ol.