Biraz morel 😿

gmzkrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
76
56
3
34
Merhaba arkadaşlarım. Bu akşam ilk kez üye oldum yazılanları okudum vs. Ne güzel bir yermiş burası… dün sabah transferim gerçekleşti. Çok hareket etmemeye çalıştım. Bir de bugün eşimle ufak bi tartışma yaşadım. Kendi kendime sinirlendim sanırım bu ilaçlardan vs. O 10 dakikalık stresle bir şey olmamıştır değil mi 😞 bu kadar ufak durumları yaşayanlar var mı tutundu mu minikleriniz birazcık yazabilirseniz çok sevinirim içim içimi yiyor

Ben tup bebekle hamile kalmadim ama tedaviyle olmuştu ve birgun cok sinirlenip aglamistim kendimi dövmüştüm resmen hormonlar tavan tabi sonra sakinlestim aha dedim bebek gitti falan bisey oldu mu o sirada babannem dediki; pamuk ipliğine bağli değil ya korkma bisey olmaz...

Sizde korkmayın bisey olmaz stresle sikintiyla bebek gidecek olsa veya tutunmayacak olsa gebelik süreci 1 gun sürmez ilk 4 ay hormonlar mahvediyor insani eşimle hic tartismadigimiz kadar tartisip ve hatta hic aglamadigim kadarda aglamistim o dönem doktorda iyi tarafindan bak hormonlarin yukselis gösteriyor demisti umarim sizin meleginizde size tutunuyordur 🥰

Sizde korkmayın bisey olmaz stresle sikintiyla bebek gidecek olsa veya tutunmayacak olsa gebelik süreci 1 gun sürmez ilk 4 ay hormonlar mahvediyor insani eşimle hic tartismadigimiz kadar tartisip ve hatta hic aglamadigim kadarda aglamistim o dönem doktorda iyi tarafindan bak hormonlarin yukselis gösteriyor demisti umarim sizin meleginizde size tutunuyordur 🥰
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir sizin miniğinize de Allah uzun ömürler versin

Back
X