biraz özel ama yardımm :/

buna benzer şeyler yazacaktım tebrik ederim süper cevap.
bu çok ileri tıbbi bilgi gerektirmeyen herkesin tecrübe ve tavsiyelerinden yararlanılacak bir konu.
yani illa doktor olmak gerekmiyor değil mi?
konu sahibine cevabım ise zamanla düzelir çoğumuz ilk günler öyle olduk.
libido yükseltecek gıdalar içecekler araştırabilirsin.kadınlık hormonu salgısında sorun varmı baktırabilirsin.
aslında hiç birine de gerek yok.sadece kendini kasma kafandaki herşeyi o an at.
Belki benim durumumu yasayan bir cok kadin var eminim ki vardır bu sekilde yargilanmaktan korktugu icin yazmaya cekiniyor olabilir toplumumuz zaten bu tür konulara kapali yani genellikle tutucu ailelerde yetisioruz buraya yaziyoruz burdada gunah ozel mahrem ayip tarzi yargilarda bulunuluyor hiç bir sekilde kurtulamiyoruz malesef bu gibi tutuculuklardan kendim adina tutucu bir ailede yetistim esimle hep konustum o yargilari bir sekilde kirmaya calissakta yine cekiniyoruz cunku toplum kirmamiza bir turlu izin vermiyor orgazmin ne dmek oldugunu bilmeyen insanlar var neden cunku ayip cinselligin sadece kocasina olan gorevini yerine getirmekmis gibi goren kadinlar var neden toplum baskısi yüzünden...

zaman sadece birazcik zaman sonra hersey yoluna girer kendinizi uzmeyin rahat olun anin tadini cikar be guzelim ne takiyon kafaya onu bunu sadece kocani ne kadar cok sevdigini dusun;-)

Belki benim durumumu yasayan bir cok kadin var eminim ki vardır bu sekilde yargilanmaktan korktugu icin yazmaya cekiniyor olabilir toplumumuz zaten bu tür konulara kapali yani genellikle tutucu ailelerde yetisioruz buraya yaziyoruz burdada gunah ozel mahrem ayip tarzi yargilarda bulunuluyor hiç bir sekilde kurtulamiyoruz malesef bu gibi tutuculuklardan kendim adina tutucu bir ailede yetistim esimle hep konustum o yargilari bir sekilde kirmaya calissakta yine cekiniyoruz cunku toplum kirmamiza bir turlu izin vermiyor orgazmin ne dmek oldugunu bilmeyen insanlar var neden cunku ayip cinselligin sadece kocasina olan gorevini yerine getirmekmis gibi goren kadinlar var neden toplum baskısi yüzünden...
işte bu yüzden şu an istediklerinizi eşinize söyleyemiyorsunuz ayıp diyorsunuz utanıyorsunuz.
bunlarda sizin zevk almanızı engelliyor.zamanla aşarsınız.eşinizle aranızda ayıp diye bişey olmaz bunu düşünün.
sizin mutlu olmanızdan o da mutlu olacaktır.

Haklısınız kızlar cvplar icin tesekkur ediyorum yardimci olmaya calisan herkese :) simdi dusunuorumda aklima o an olmadik seyler gelior o yuzden odaklanamiyorum sorunum bu sanirim nisanliyken boyle degildi o zman cinsellik yoktu evlendik cinsellik var ama etkilenme yok :)

Back
X