Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar biraz özel bir soru amadoğum yaptıktan sonra cinsel birleşme esnasında ağrı hissedeniniz varmı??
çoğu oluyor diyo ama eğer dikişlerinde bir sorun yoksa bebekten önce nasilsan sonrada ole olursun
Ağrı olacak korkusu kasılmalara ve kuruluğa sebep oluyordur bence.
Doktor izin verdikten sonra, doğum yapmış olduğunuzu unutun gitsin.
Çocuğum olacakmı endişesi de kalktığına göre, her şey eskisinden güzel olacak.
ben sezeryanla 4,5 ay önce doğum yaptım ama ağrılı bir birliktelik yaşıyoruz. kabus oluyor resmen![]()
ben de sezeryanla 1 ay önce doğum yaptım,ilk kez dün denedik,tam bir felaketti...bu hafta dr uma gidicem...kuruluktan oluyormuş canım...vücuttaki süt hormonları,vajinada kuruluğa sebep oluyormuş..evet,kayganlaştırıcı almak lazım.....zavallı kocacıklarımız,ne kadardır bekliyolar,daha fazla bekletmeyelim dimi:) açıkçası benim içimden şu sıralar hiçilişki falan gelmiyor...
benim kırkım salı günü doluyor ama biraz daha bekletsem mi diye düşünüyom ne yapsam acep
oluyor 3 ay devam ettia.s.arkadaşlar biraz özel bir soru amadoğum yaptıktan sonra cinsel birleşme esnasında ağrı hissedeniniz varmı??