biraz özel olucak amaa:(

Bir şey merak ettim iki kişi yediğinde birbirlerine kokarmı
Ben çok kullanırım sarımsak faydalı diye hemde baya yoğun ama ıkımızde yıyoruz onunkı bana kokmuyor ama acaba benım burnummu koku almıyor

Kokmuyor canım ben yedi mi ona da yediriyorum zorla
Hiç sevmez ama tepiyorum ağzına kokmasın diye :27:

konuştum canım kaç defa bılmem ama konustum zaten konustuktan sonra o her ıstedıgınde benden korkusuna ıstıyo gıbı hıssedıyorum

Bende zamaninda bu konu yüzünden çok aglamiştım. Hep ben istedikce bazı şeyler yaşandı. En sonunda tak ettiydi canima. Uzun bir süre yaklasmadim. Sürekli kaçtım. İlgisiz durdum. Sonra tabi uzun bir aradan sonra istediğini en iyi performansla verdim. Uzun Dönem bu konuyu internette arastirdim nasıl iyi olunur felan diye. Şimdi neredeyse hergun peşimden koşuyor. Sıkıştırma ya çalışıyor. Bence dene. Dedim ya ben çooook cekmistim. Psikiyatri ye bile gittim ama çözüm işte bu yazdıklarım oldu. Şimdiden başarılar. :))

siz adama lütufta bulunuyorsunuz ,adam ... neyse odun diyecem şimdi ama ayıp olacak töbe töbe... Allah sbr versin cnm

Benimki onu bana yapsa''sarımsak haaa alsana sarımsak'' diyip yapıştırırdım ağzının üstüne :41: Benimki bi ara çok yoruyon beni dedi de 2 hafta süründürdüm. Niye böyle yapıyon dediğinde ''doya doya dinlen'' dedim :27: anladı tabi hııııııııııııı yaptı sen ona mı darıldın dedi :19: her istediğinde verme :20: naz yap azıcık özlet kendini öyle bi özletki kokunu aldığında deliye dönsün ama gene süründür.:111:

Bende zamaninda bu konu yüzünden çok aglamiştım. Hep ben istedikce bazı şeyler yaşandı. En sonunda tak ettiydi canima. Uzun bir süre yaklasmadim. Sürekli kaçtım. İlgisiz durdum. Sonra tabi uzun bir aradan sonra istediğini en iyi performansla verdim. Uzun Dönem bu konuyu internette arastirdim nasıl iyi olunur felan diye. Şimdi neredeyse hergun peşimden koşuyor. Sıkıştırma ya çalışıyor. Bence dene. Dedim ya ben çooook cekmistim. Psikiyatri ye bile gittim ama çözüm işte bu yazdıklarım oldu. Şimdiden başarılar. :))

süründürün süründürün felekleri şaşşın ayyyy o dönem çok eğlenceli oluyor.:65::121:

Son düzenleme:
kızlar ıkı yıllık evlıyım ve eşimin odunlugundan bıltım bıraz once yatak odasında ustunu degısıyodu yataga ıttım tam öpücem onun dedıgı bugun kı koftede sarımsak mı wardı? ki yoktu bende cvp bıle wermeden kalktım oda bıse olmamıs gıbı gectı tv ızlıyo bu huyu benı delırtıcek sızınde ılıskı ıcın gunlernız war mı mısal bzım 3 gunde 1 dir daha sık olmaz ama dahada aralıklı oldugu gunler olur ve benım ne zaman ıstedıgım konu dahi olmaz bu konu cok canımı sıkıyo

seni cok iyi anlıyorum. Ve erkeklerın bu bencilliğini vurdumduymazlığına uyuz oluyorum. Mesela bnm erkek arkadaşım da bana aşkım diyor sa anlayın ki sex yapmak istiyordur. Yahut önsevişmedeyizdir ya da sevişiyoruzdur. Onun dışındaki zamanlarda tatlım lafı bile ara sıra cıkar ağzından. Çünkü bu adamların aşkı da tatlısı da bitaneleri de yalnızca ve yalnızca kendileri.

Çok kaba hatta kırıcı konuşmuş. Konu sahibi için demiyorum ama genel anlamda biz bazen farkında olmasak da istemediğimiz kokular olabilir. Mesela hiç yıkanmayan insanlar kendi kokularını alamazlar bunun gibi.
Cinsellikte de kişisel hijyen ve bakımın çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Gerçekten de etkiler insanı. Eşi belki o an öyle bir koku aldı ama keşke ifade etmeseydi. Devamını da getirmek zorunda değil ayrıca.

Sizde aynisini yapin ornegin size yaklasacagi zaman bugün yemekte soğan vardi kokttu bana de tek elinle it git TV izle..

Nasilmis.görsün bakalim

seni cok iyi anlıyorum. Ve erkeklerın bu bencilliğini vurdumduymazlığına uyuz oluyorum. Mesela bnm erkek arkadaşım da bana aşkım diyor sa anlayın ki sex yapmak istiyordur. Yahut önsevişmedeyizdir ya da sevişiyoruzdur. Onun dışındaki zamanlarda tatlım lafı bile ara sıra cıkar ağzından. Çünkü bu adamların aşkı da tatlısı da bitaneleri de yalnızca ve yalnızca kendileri.

:) ahah. aynen benımkını anlatmıssınız sankı

tatlım sıkma canını odunsu gıllerden bahsedıyoruz :) nı tanede kalas bende var bizimde boyle aynen. yani soyle anlatayım onceden nasıl cok yapıomusuz dıyorum kendıme. sımdı onun çalışma saatlerı evde cocuk falan musaıt olma ıhtımalımız zaten 3 4 gunde bir. yıllık ızne cıktı 10 gun ama gene aynı zamanlama oldu bızde. degısen bısey yok. kafamada takmıyorum zaten. sende takma bosverrr canı ıstedıgınde de sende reddet oda anlasın ama anlamıyuolar yani.... ne diyim canım bize nasip degil uckuruna duskun olan :) :):52:

ilişki günü diye bişeymi var :54:

ben de 3 aylık evliyim henüz. eşim de ben de gece nöbeti tutulan işlerde çalışıyoruz. ben 4 günde 1 çalışıyorum, eşim günaşırı çalışıyor ama ben işim gereği ondan 3-4 kat fazla yoruluyorum ve daha stresli bir işte çalışıyorum. evdeyken kocamla nerdeyse sürekli dipdibeyiz, birbirimize sarılırız, öperiz. ancak eşimin cinsel isteği konusunda ben de sıkıntı yaşıyorum. evlenirken sanıyordum ki erkekler her zaman cinsel açıdan çok isteklidir ve yeni evli olduğumuz dönemde her gün birlikte oluruz. ama hiç de düşündüğüm gibi olmadı ve şaşkınlık içerisindeyim aslında. ilk günlerde benim korkularım yüzünden 4-5 gün denememize rağmen birlikte olamamıştık. kötü bir başlangıç oldu bu bizim için. ancak birlikte olduktan sonra ben nerdeyse her gün eşimi istememe rağmen, önceleri ortalama 3 günde 1 şeklinde, daha sonraları da 4-5 günde 1 şeklinde ilişkimiz olmaya devam etti. ilişkilerimizin tam bir günü olmuyo tabi o an kendiliğinden gelişiyor herşey. ve bu durum şu an benim canımı çok sıkıyor. benden sıkıldı mı çekici mi gelmiyorum artık diye düşünmeye başladım. güzel de bir kızım aslında. öpme, sarılma, sevgimizi birbirimize gösterme konusunda da bir sıkıntımız yok. ama biz daha çok yeniyiz ve cinsellik açısından şu an böyleysek ileriki yıllarda nasıl oluruz hiç bilmiyorum. burda diğer çiftlerin durumunu okuyunca da bizde ciddi bir sorun var diye düşünmeye başladım açıkçası :14: kendimi hiç yeni gelin gibi hissetmedim, hissedemiyorum :14: :14:

Ben koku konusunda hassasım şaka yollu söylerim yine soğan mı yedin aşkım diye eşim de olsa koku beni çok rahatsız eder öpemem yani o da dikkat ediyo artık yemiyo dişlerini fırçalıyo ama yine geliyo koku çünkü ağızdan değil mideden geliyo soğan sarmısak kokusu. Dikkat etmek lazım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de 3 aylık evliyim henüz. eşim de ben de gece nöbeti tutulan işlerde çalışıyoruz. ben 4 günde 1 çalışıyorum, eşim günaşırı çalışıyor ama ben işim gereği ondan 3-4 kat fazla yoruluyorum ve daha stresli bir işte çalışıyorum. evdeyken kocamla nerdeyse sürekli dipdibeyiz, birbirimize sarılırız, öperiz. ancak eşimin cinsel isteği konusunda ben de sıkıntı yaşıyorum. evlenirken sanıyordum ki erkekler her zaman cinsel açıdan çok isteklidir ve yeni evli olduğumuz dönemde her gün birlikte oluruz. ama hiç de düşündüğüm gibi olmadı ve şaşkınlık içerisindeyim aslında. ilk günlerde benim korkularım yüzünden 4-5 gün denememize rağmen birlikte olamamıştık. kötü bir başlangıç oldu bu bizim için. ancak birlikte olduktan sonra ben nerdeyse her gün eşimi istememe rağmen, önceleri ortalama 3 günde 1 şeklinde, daha sonraları da 4-5 günde 1 şeklinde ilişkimiz olmaya devam etti. ilişkilerimizin tam bir günü olmuyo tabi o an kendiliğinden gelişiyor herşey. ve bu durum şu an benim canımı çok sıkıyor. benden sıkıldı mı çekici mi gelmiyorum artık diye düşünmeye başladım. güzel de bir kızım aslında. öpme, sarılma, sevgimizi birbirimize gösterme konusunda da bir sıkıntımız yok. ama biz daha çok yeniyiz ve cinsellik açısından şu an böyleysek ileriki yıllarda nasıl oluruz hiç bilmiyorum. burda diğer çiftlerin durumunu okuyunca da bizde ciddi bir sorun var diye düşünmeye başladım açıkçası :14: kendimi hiç yeni gelin gibi hissetmedim, hissedemiyorum :14: :14:
Kiyamam ya .
Özel bir mesaj atacagim sana canim iyi oku.

canım özellikle bu konuyu kafaya takman çok normal
daha yeni evlisin çünkü ve sanıyorsun ki her gün olacak o özel ilşki vs ama öyle değil
ama eşine sarılma öpme konusunda sıkıntımız yok demişsin buda güzel birşey
emin ol ki eşinin seni beğenmemesi veya sevmemesi ile alakalı değil
tamamen duygusal diye düşünüyorum
bende yeni evliyim 6,5-7 ay oldu bende senin sandığın gibi sanırdım ama öyle değil
kafan çok takma normal yani bu konu

daha yeni evlisin çünkü ve sanıyorsun ki her gün olacak o özel ilşki vs ama öyle değil
bende yeni evliyim 6,5-7 ay oldu bende senin sandığın gibi sanırdım ama öyle değil

çok moralim bozuluyo benim ama yaa. kendimi kötü hissediyorum cidden. o uyuyo veya işe gidiyo ben başlıyorum ağlamaya. kendimi ne yeni evli gibi ne kadın gibi hissedemiyorum bir türlü :14: çalıştığım ilçede hiç arkadaşım yok. ailem de uzakta. kafamı sürekli bu konuya takar oldum.

erkekler ah erkekler ne garip varlıklar ne onlarla ne onlarsız mutlu oluyoruz.
kendılerı ısteyınce peşimizden koşuyorlar dıbımdne ayrılmıyor mesela benımkı bıraz naz yapsam anlıyor derın nefes alıyor tekrar ıkna calabalır.
ama ya ben ısteyınce ? işte o vakit sırtını dönüp yatar ve ben onu çok ama çok sıkıştırırım ıkna etmek önemlı bence ılışkıde
değişiklik önemlı ufak tefek jestler önemlı süprizler önemli

erkekler kendi aralarında git gel konya altı saat hep aynı dıyorlar bunu eşim bana söyledı vurdum bır tane eşin var karsında dikkatlı konuş dedim

ben çok şaşırtırım mesela kendını gun ıcınde 4te mesaj atarım akşama surprız var derım heyecan katarım. ben önce uyurum o sonra ama o hazırlık yatarım yatağa gelınce sasırır. bunları yapınca bıraz olsun uysallaşıyorlar ve aşk devam edıyor

herşeyı erkeklerden beklemeyın bırazda kadınlar olarak bızler bısey yapalım:ssz:

Cnm köfte insanın ağzını kokutabiliyor. Eşin bundan rahatsız olmuş olabilir :31:...

Son düzenleme:

sen bu konuyu eşinle konuştun mu hiç peki? konuştuysan tepkisi ne oldu ne dedi?

Back
X