ben de 3 aylık evliyim henüz. eşim de ben de gece nöbeti tutulan işlerde çalışıyoruz. ben 4 günde 1 çalışıyorum, eşim günaşırı çalışıyor ama ben işim gereği ondan 3-4 kat fazla yoruluyorum ve daha stresli bir işte çalışıyorum. evdeyken kocamla nerdeyse sürekli dipdibeyiz, birbirimize sarılırız, öperiz. ancak eşimin cinsel isteği konusunda ben de sıkıntı yaşıyorum. evlenirken sanıyordum ki erkekler her zaman cinsel açıdan çok isteklidir ve yeni evli olduğumuz dönemde her gün birlikte oluruz. ama hiç de düşündüğüm gibi olmadı ve şaşkınlık içerisindeyim aslında. ilk günlerde benim korkularım yüzünden 4-5 gün denememize rağmen birlikte olamamıştık. kötü bir başlangıç oldu bu bizim için. ancak birlikte olduktan sonra ben nerdeyse her gün eşimi istememe rağmen, önceleri ortalama 3 günde 1 şeklinde, daha sonraları da 4-5 günde 1 şeklinde ilişkimiz olmaya devam etti. ilişkilerimizin tam bir günü olmuyo tabi o an kendiliğinden gelişiyor herşey. ve bu durum şu an benim canımı çok sıkıyor. benden sıkıldı mı çekici mi gelmiyorum artık diye düşünmeye başladım. güzel de bir kızım aslında. öpme, sarılma, sevgimizi birbirimize gösterme konusunda da bir sıkıntımız yok. ama biz daha çok yeniyiz ve cinsellik açısından şu an böyleysek ileriki yıllarda nasıl oluruz hiç bilmiyorum. burda diğer çiftlerin durumunu okuyunca da bizde ciddi bir sorun var diye düşünmeye başladım açıkçası

kendimi hiç yeni gelin gibi hissetmedim, hissedemiyorum