Biraz özgüven problemi

Beğendiğiniz özelliklerinizi ön plana çıkarmayı deneyebilirsiniz. Kariyeriniz özel bir yeteceğiniz gözleriniz elleriniz güzeldir örneğin onlara odaklanın.

Merhabalar iyi geceler
Direkt konuya gireyim. Ben çok uzun zamandır yalnızım. Uzun zaman geçtiği için de hemen birine bağlanmaktan ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum..
Geçen sene çalıştığım kurumdan biriyle görüşmeye başladık. Pandemi olduğu için de pek yüzyüze görüşemedik ama sen zamanlarda ayaküstü sohbet oldu. Tabi maskeyle (yüzümü tam görmedi)

O 32 yaşında ben 25.

Ben atandım ve çok çok uzaktayım. Memlekete döndüğüm zaman buluşacağız. Ama ya beni beğenmezse korkum var. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil ama işte kendimi kötü hissederim. Zaten kendimi çok güzel bulduğum söylenemez.

Sorun aslında onun beni beğenip beğenmemesinden ziyade benim bunun için endişelenmiş olmam. Normal şartlarda beğenmezse beğenmesin demem gerekirdi. Kimsenin beni beğenip beğenmemesiyle güzel veya çirkin olmuyorum ama işte.. Şimdiden bunun stresini yaşıyorum. Görüntülü konuşacağız onda bile çok stresliyim :KK43: Ne yapmalıyım anlam veremedim umarım siz anlarsınız
Bakalım siz onu begenecek misiniz.
Kendinize güvenin

Canlı defalarca gördü ama yüzümde maske vardı. Ben coronadan çekindiğim için indirmiyodum o indiriyordu. Fotolarda gördü ama ben fotojenik çıkarım
Fotojenik çıkarım zaten. Öyle mi? Belki gerçekten güzelsiniz neden kendinizi biraz sevmiyorsunuz?

Merhabalar iyi geceler
Direkt konuya gireyim. Ben çok uzun zamandır yalnızım. Uzun zaman geçtiği için de hemen birine bağlanmaktan ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum..
Geçen sene çalıştığım kurumdan biriyle görüşmeye başladık. Pandemi olduğu için de pek yüzyüze görüşemedik ama sen zamanlarda ayaküstü sohbet oldu. Tabi maskeyle (yüzümü tam görmedi)

O 32 yaşında ben 25.

Ben atandım ve çok çok uzaktayım. Memlekete döndüğüm zaman buluşacağız. Ama ya beni beğenmezse korkum var. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil ama işte kendimi kötü hissederim. Zaten kendimi çok güzel bulduğum söylenemez.

Sorun aslında onun beni beğenip beğenmemesinden ziyade benim bunun için endişelenmiş olmam. Normal şartlarda beğenmezse beğenmesin demem gerekirdi. Kimsenin beni beğenip beğenmemesiyle güzel veya çirkin olmuyorum ama işte.. Şimdiden bunun stresini yaşıyorum. Görüntülü konuşacağız onda bile çok stresliyim :KK43: Ne yapmalıyım anlam veremedim umarım siz anlarsınız
çok güzel olduğunuza eminim. lütfen kendinize bu kadar yüklenmeyin bu konuda. nasıl görünseniz kendinizi daha rahat ve özgüvenli hissederdiniz? kendinizi en çok siz görüyorsunuz. siz beğenseniz ve mutlu olsanız inanın ki bu enerji karşıya geçer. ve aslında karşınızdaki kişi sizin için doğru kişiyse, sizin en beğenmediğiniz yönleriniz bile ona güzel gelecektir.

Ben bu konuda çok net bir şey yazıcam. Kendini beğenmeyeni kimse beğenmez. Valla kendime hem cerrahi hemde başka işlemler yaptırdım :D burnumdan başlayarak kendimi yeniden bi elden geçirdim. Şimdi aynaya bakınca çok mutluyum.
Tavsiyem dokunuşlardan korkmayın( tabi suyunu çıkartmayın. Küçük ceylan mesela gitti ceylo oldu :D )

Merhabalar iyi geceler

O 32 yaşında ben 25.

neden maskeyle konustunuz ki, yani o zaman daha tanismiyor muydunuz? benim hoslandigim biri olsa ve yol ustu karsilassam maskemi cikarir oyle konusurdum.

ayrica evet maskeyle karsidaki insanin yuzu hic anlasilmiyor. insallah kafasinda hayal kurmamistir.

ayrica burada romantik konusanlara bakmayin. erkekler tabi ki guzellige onem veriyor. vermiyorum diyen yalan soyluyordur. ama iyi haber herkesin guzellik anlayisi farkli. kimi sarisin sever kimi esmer sever, kimi uzun severe kimi petite. bir de tabi isin icine hava isve cilve giriyor. kendinize guvenin once, bir de karsidakini gozunuzde buyutmeyin, hele ki erkekleri.

ayrica bir an evvel kameradan da olsa yuzyuze konusun. cok sacma konusmamaniz. kafasinda kurmasindan ya da sizin kurmanizdan bin kat iyi.

Ben bu konuda çok net bir şey yazıcam. Kendini beğenmeyeni kimse beğenmez. Valla kendime hem cerrahi hemde başka işlemler yaptırdım :KK70: burnumdan başlayarak kendimi yeniden bi elden geçirdim. Şimdi aynaya bakınca çok mutluyum.
Tavsiyem dokunuşlardan korkmayın( tabi suyunu çıkartmayın. Küçük ceylan mesela gitti ceylo oldu :KK70: )
Kullanıcı adı ve hayat uyumu 😂😂😂

Beğenmezse beğenmesin her şeyin hayırlısı olsun. Gençsin güzelsin elini sallasan ellisi. Bu erkekler kendileri ne ki bizi begenmeyecek luxleri olacak.

Sana bir tavsiye vereyim kalabalık bir vakitte çarşıya çık çiftleri incele sevgilisi olan kızların büyük çoğunluğu gayet sıradan tipte. Sen güzel giyin, makyaj yap, saçını yap yeter.

Back
X