biraz özür biraz yardım!

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
ilk önce üstüme düşeni yaparak konuya girmek istiyorum.eski konularımda dönen çirkin sözler için herkesten özür diliyorum
sanırım hatayı en başında ben yaptım.kunları uzatmadan dolaysız açık bir şekilde anlatmayı beceremedim.en başta bir kısmını anlatıp konu ilerledikçe diğer yönlerinide sunmaya başlayınca herkesin gözünde kıskanç,psikolojik tedaviye ihtiyacı olan biri olarak görüldüm.ki bu çok normal çünkü burda kimse birbirini tanımıyor,yalnızca okuduklarımızla değerlendirebiliyoruz.
şimdi sizden ricam bu konu ve bundan sonrası için
ben hatamı anladım özürümü diledim,kendimde birşey kaybetmedim
sizde konularımda bundan sonra beni anlamaya çalışın kendinizi benim yerime koyarak cevaplar verin lütfen
her yeni konumda eski konularım önüme geliyor ve bazı arkadaslar o kadar kırıcı öyle alaycı yorumlar yapıyorlarki canım acıdığı için savunma mekanizması olarak yanlış cümleler kuruyorum
sonra yazdıklarımı kendime yakıstıramayıp bi kez daha üzülüyorum
LÜTFEN ARTIK BENİDE ARANIZA ALIN VE BENİMDE BİR KK ÜYESİ OLDUĞUMU KABUL EDİN
BU BENİ ÇOK MUTLU EDİCEK RİCA EDİYORUM SİZDEN
şimdi konuya gelmek istiyorum arkadaşlar bu konuyu bu topikte açmam doğrumu bilmiyorum ama madem topiğin başlığı bir derdim var.buda benim en büyük derdim son günlerde
nişanlımla cinsel anlamda yüzeysel olarak bişeyler yaşadık bu zamana kadar.en özel olanı en özel gecemize düğün gecemize saklayarak...
fakat son birkaç aydır tam birleşmeyi ben kendim istediğim halde bunu başaramıyorum
aşırı şekilde korkuyorum.oanda karnımı bacaklarımı bütün kaslarımı sıkarak onu istemdışı ittiriyorum
bi çok deneme bu şekilde sonuçlandı ve olmadı.(bu benim korkularımı dahada artırdı)
nişanlım evli olmadığımız için bilinçaltımda bunun yanlış olduğunu düşündüğüm için kendimi rahat bırakamıyor olduğumu düşünüyor.
ama o da farkında bendekinin aşırı bir korku olduğunun
bunu kafama o kadar asırı taktımki gectiğimiz günlerde kendimi teskin ettim sakinleştrdim tamamen hazırladım kendimi birleşmeye(yani öyle sanmısım)sonuç yine başarısız
biraz içimi dökmek birazda tecrübeli arkadaslardan fikir yardım öneri ne varsa almak için açtığım bu konuyu.vajinismusamı gidiyorum ben yavas yavas.evlenincede bu böyle olurmu
vajinismusu yaşamış yaşan atlatmış arkadaşlardan özellikle yardım istiyorum
lütfen ilgilenin arkadaslar ve cevaplarınız esirgemeyin
şimdiden teşekkür ederim herkese

Hosgeldin amenede seni cok özledik...

Sorununa gelince evlenmeden önce iliski girmek istemiyor olabilirsin , bilincalti belki seni etkiliyordur. Evlenmeyi bekleyin böylece korkulariniz azalir...

Son düzenleme:
Öncelikle özrünü kabul ediyor ve hoşgeldin diyorum.

Sorununa gelince, en güzeli evlenmeyi bekle derim.

Not: İnşallah sonraya doğru pisman etmezsin sana normal yorum
yaptıgıma. :)

Hosgeldin amenede seni cok özledik...

Sorununa gelince evlenmeden önce iliski girmek istemiyor olabilirsin , bilincalti belki seni etkiliyordur. Evlenmeyi bekleyin böylece korkulariniz azalir...

cevap için teşekkür ederim.yanlış bir cümle kuruyorsam özür dilerim ama zaten cinselliği yaşamak için delirmiyorum:)yani zaten istiyorumki bu düğün gecemize kalsın ama bi kez deneyipte başaramayınca korkularım iyice arttığı için bunu sürekli arkası geldi ve hep başarısız oldu.elimden gelse bir hastalığım varsa ortaya çıkarıp evlenene kadar tedavi olmaya çalışıcam .evliliğimin bi kabusa dönüşmesinden çok korkuyorum:(

Öncelikle özrünü kabul ediyor ve hoşgeldin diyorum.

Sorununa gelince, en güzeli evlenmeyi bekle derim.

Not: İnşallah sonraya doğru pisman etmezsin sana normal yorum
yaptıgıma. :)

hoşbulduk teşekkür ederim cevap için merak etmeyin pişman olmıycaksınız:)
çok doğru söylüyosunuz evlenmeyi beklemem gerek ama zaten istediğimde bu evlenince yaşamak istiyorum.fakat korktuğum için hiç olamıycakmıs gibi geliyor
buda bei ısrarla şimdiden denemeye itiyor malesef.

-Hoşşştttt köpekler- bu sizin yorumunuz sizin konunuza yorum yapan kişilere......

o yüzden yorum yapmamak en iyisi açıkcası sizin sağınız solunuz belli olmaz =)

Son düzenleme:
eğer cıdden ıstıyorsan
kafandan yok acıyacak, yok canım yanacak fıkrını yok etmelısın
kendını rahat bırakırsan hıç bı acı da hıssetmezsın, korkuda olmaz
tabı kendını hazır da hıssetmelısın bu en önemlısı

özür dılemen güzel, ama kabul edılceğını düşünmüyorum
yınede sıradan bı üyeymışsın gıbı cevap verıyorum
bu arada ıstersen vajınısmus topıklerını takıp et
bayanlar hep beraber korkularını yenıyor, deneyımlerını paylaşıyor
rahatlarsın :34:

hoşbulduk teşekkür ederim cevap için merak etmeyin pişman olmıycaksınız:)
çok doğru söylüyosunuz evlenmeyi beklemem gerek ama zaten istediğimde bu evlenince yaşamak istiyorum.fakat korktuğum için hiç olamıycakmıs gibi geliyor
buda bei ısrarla şimdiden denemeye itiyor malesef.

Bende evlenmeden önce cok korkuyordum ama hic korktugum gibi degilmiş.
Zaten eşin o zaman yardımcı olur sana :D

Tavsiyem evlenmeyi bekle.

evlendiğim ilk geceaynısı bendede olmuştuu ayyy o anı hatırlamak bile canımı yakıyo. sırf korktugum için oldu kendimi kasmışım sende öyle yapıyorsun. bide yapamama korkusu oluyo tabi, ondan kasıyodum . kendini kasma sakin ol kas gevşetici yaptırabilirsin hastanede . ama sonradan pişman olmamak istemiyorsan düğününü bekle güzel bi anı olur senin için o gece

-Hoşşştttt köpekler- bu sizin yorumunuz sizin konunuza yorum yapan kişilere......

o yüzden yorum yapmamak en iyisi açıkcası sizin sağınız solunuz belli olmaz =)

:))cok güzel iltifat etmissiniz, iltifatin bu sekli kalmisti onu da yedim tesekkür ederim .....

:))cok güzel iltifat etmissiniz, iltifatin bu sekli kalmisti onu da yedim tesekkür ederim .....

ben sizle ilgili bir şey demeye çalışmadım yalnız...eski konusunda ona yardım etmeye çalışan kişilere bu şekilde bi yorum yazmıştı belki hatırlarda utanır diye yazdım bunu söylediği insanlardan tekrar yardım istediği için...sizinle ne ilgisi var ben konu sahibinin yaptığı terbiyesizliğe gönderme yaptım..

Son düzenleme:
evlendiğim ilk geceaynısı bendede olmuştuu ayyy o anı hatırlamak bile canımı yakıyo. sırf korktugum için oldu kendimi kasmışım sende öyle yapıyorsun. bide yapamama korkusu oluyo tabi, ondan kasıyodum . kendini kasma sakin ol kas gevşetici yaptırabilirsin hastanede . ama sonradan pişman olmamak istemiyorsan düğününü bekle güzel bi anı olur senin için o gece

çok teşekkürler cevap için umarım ende o geceyi atlatır ve geri dönüp hatrlarım senin gibi böyleydi şöyleydi
diye..:)
kendimi kasmamak elimde değil işte onu başarabilsem zaten devamı geleck ama yok olmuyor:(

ilk önce üstüme düşeni yaparak konuya girmek istiyorum.eski konularımda dönen çirkin sözler için herkesten özür diliyorum
sanırım hatayı en başında ben yaptım.kunları uzatmadan dolaysız açık bir şekilde anlatmayı beceremedim.en başta bir kısmını anlatıp konu ilerledikçe diğer yönlerinide sunmaya başlayınca herkesin gözünde kıskanç,psikolojik tedaviye ihtiyacı olan biri olarak görüldüm.ki bu çok normal çünkü burda kimse birbirini tanımıyor,yalnızca okuduklarımızla değerlendirebiliyoruz.
şimdi sizden ricam bu konu ve bundan sonrası için
ben hatamı anladım özürümü diledim,kendimde birşey kaybetmedim
sizde konularımda bundan sonra beni anlamaya çalışın kendinizi benim yerime koyarak cevaplar verin lütfen
her yeni konumda eski konularım önüme geliyor ve bazı arkadaslar o kadar kırıcı öyle alaycı yorumlar yapıyorlarki canım acıdığı için savunma mekanizması olarak yanlış cümleler kuruyorum
sonra yazdıklarımı kendime yakıstıramayıp bi kez daha üzülüyorum
LÜTFEN ARTIK BENİDE ARANIZA ALIN VE BENİMDE BİR KK ÜYESİ OLDUĞUMU KABUL EDİN
BU BENİ ÇOK MUTLU EDİCEK RİCA EDİYORUM SİZDEN
şimdi konuya gelmek istiyorum arkadaşlar bu konuyu bu topikte açmam doğrumu bilmiyorum ama madem topiğin başlığı bir derdim var.buda benim en büyük derdim son günlerde
nişanlımla cinsel anlamda yüzeysel olarak bişeyler yaşadık bu zamana kadar.en özel olanı en özel gecemize düğün gecemize saklayarak...
fakat son birkaç aydır tam birleşmeyi ben kendim istediğim halde bunu başaramıyorum
aşırı şekilde korkuyorum.oanda karnımı bacaklarımı bütün kaslarımı sıkarak onu istemdışı ittiriyorum
bi çok deneme bu şekilde sonuçlandı ve olmadı.(bu benim korkularımı dahada artırdı)
nişanlım evli olmadığımız için bilinçaltımda bunun yanlış olduğunu düşündüğüm için kendimi rahat bırakamıyor olduğumu düşünüyor.
ama o da farkında bendekinin aşırı bir korku olduğunun
bunu kafama o kadar asırı taktımki gectiğimiz günlerde kendimi teskin ettim sakinleştrdim tamamen hazırladım kendimi birleşmeye(yani öyle sanmısım)sonuç yine başarısız
biraz içimi dökmek birazda tecrübeli arkadaslardan fikir yardım öneri ne varsa almak için açtığım bu konuyu.vajinismusamı gidiyorum ben yavas yavas.evlenincede bu böyle olurmu
vajinismusu yaşamış yaşan atlatmış arkadaşlardan özellikle yardım istiyorum
lütfen ilgilenin arkadaslar ve cevaplarınız esirgemeyin
şimdiden teşekkür ederim herkese

ooooo
kimler gelmiş kimlerr
oj geldin amanede :1:

eğer cıdden ıstıyorsan
kafandan yok acıyacak, yok canım yanacak fıkrını yok etmelısın
kendını rahat bırakırsan hıç bı acı da hıssetmezsın, korkuda olmaz
tabı kendını hazır da hıssetmelısın bu en önemlısı

özür dılemen güzel, ama kabul edılceğını düşünmüyorum
yınede sıradan bı üyeymışsın gıbı cevap verıyorum
bu arada ıstersen vajınısmus topıklerını takıp et
bayanlar hep beraber korkularını yenıyor, deneyımlerını paylaşıyor
rahatlarsın :34:

teşekkür ederim canım evet bir yandanda o topikleri takip ediyorum biraz olsun rahatlama umuduyla
herkes kendini rahat bırakırsan canın acımaz diyor
ama ben onu beceremiyorum işte kasıyorum kendimi elimde olmadan:(

umarım konun YİNE üyelere ettiğin hakaretler yüzünden kapanmaz, sen yine pasif duruma düşmezsin. :ssz::ssz:

evli olmadığın için yapamıyor olabilirsin. evlenmeyi bekle canım öyle daha güzel ve anlamlı. ben de vajinusmustum evlendikten 6 ay sonra başardım

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html

bu sayfa sayesinde. bence buraya girmeden önce biraz bir kaç hafta deneyin olmazsa buradan destek al. ben de yardımcı olabilirim

çok sevindim senin adına inş çok mutlu huzurlu devam eder evliliğin..
rica etsem banavijinismus olduğunu nasıl anladığını nasıl şüphelendiğini anlatırmısın braz
evet evlendin ya sonra sonra nasıl anladın bu hastalığın olduğunu
nasıl geciyosu denemelrin ne gibi tepkiler veriyodun canım
anlatmak istemessen anlarım
ama anltrsanda biraz olsun umudum olur

teşekkür ederim canım evet bir yandanda o topikleri takip ediyorum biraz olsun rahatlama umuduyla
herkes kendini rahat bırakırsan canın acımaz diyor
ama ben onu beceremiyorum işte kasıyorum kendimi elimde olmadan:(

demek kı tam hazır değılsın
bırşeyler yazardım da konu +18 e taşınır..

demek kı tam hazır değılsın
bırşeyler yazardım da konu +18 e taşınır..

canım ben bunları ailemle konuşamıyorum arkadaşlarım evli olmadığı için korkma bişi olmaz diyip geciyolar baska verecekleri tavsiye yok çünkü onlarda bilmiyor
biraz üstü kapalı bir şeklde anlatsan yazacaklarını belki bana bi faydası olur gercekten çok korkutuyor bu beni çünkü

Back
X