N
nesepalamudu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nesepalamudu
4 yıllık eviliyim. 2 aylıkta hamile. benim eşim herşeyi çok uçlarda yaşayan biri. aşırı sever, aşırı kızar. bende az değilim bunun farkındayım ama bazen onunla evlendiğim için pişman oluyorum. şimdi hamileyim diye acaba bazı şeyleri abartıyormuyum bilemiyorum.
eşimin artılarından bahsedeyim.
1- hamileyim diye 2 aydır mutfağa hiç girmedim asla sorun etmez, mutfakta da yiyemiyorum diye hazırlar getiri hepsini
2-bişey istesem gık demez, hatta ben ona derim su istedi mesela kalk kendin al diye
3-işten gelince ayaklarımı yıkar gel seni ferahlatayım diye
4-evlendiğimizden beri kahvaltı hazırlamadım, sen 5 dak daha uyu der hazırlar beni çağırır
5-ben üzgün olduğumda kıyamaz, aileme 5000 lira parayı tık diye gönderdi ebn istedim diye.
6-her öğlen yemeğimi getirir yedirir gider
7-gece çok sıcaklarsam kalkar yastıkla yeller sonra yatar
8-meyvemi, sütümü yediri, ben pek sağlığıma bakamam
9-100 liraya allık beğenirim, 180 liraya parfüm hemen alır
10-araba aldık onu benim üzerime yaptı
11-gitme değdiğim yere gitmez
12-hergün servise bindirir, almaya gelir
13-markette pazarda hiç poşet taşımam
14-evde bensiz hiç bişeye karar vermez
15-beş kuruş para harcamaz rabbim nazarlardan saklasın bu yönleri çok iyidir
eksilerinden bahsedecek olursam.
1-şiddet eğilimi var, tokatını yemişliğim vardır.(ama hiç boş kalmam bende atarım, hatta bazen ben yaparım o beni sakinleştirir.)
2-bazen babasını çok eleştirir son günlerde çok fazla övüyor. aslında bu konuda hiç rahatsız olmam ben, ama babasıyla çok kötü günler geçirdik askerdeyken şimdi hiç sevmiyorum.
3-çok fazla eleştiriri herkesi, sıkılırım artık ben
4-benim ailemide çok aşırı eleşitirir
5-küfürü çok vardır, babasının ağzından eksik olmaz ondan öğrenmiş tabi, söyleye söyleye bitirdik ama çok aşırı sinirlenince ağzından kaçırır ben hiç alışık olmadığım için rahatsız olurum
6-ufak tefek yalanları vardır, yapmadım etmedim der yapmıştır.
7-birde geçen bir kadının bacaklarını babasına gössterirken yakaladım:1shok:kadında çok şişmandı ne anlamda gösterdi bilemedim ama çok sinirlendim tabi
sayı olarak artıları ve eksileri eşit değil ama bazen 1 yanlış tüm doğruları götürebiliyor. bu aralar kafam durmuş durumda. sizce benim eşim kötü bir eşmi, ben hamile olduğum için mi abartıyorum. özellikle aileme tavırları konusunda çok rahatsızım ben.cumartesi günü tokatından beri konuşmuyorum. bilemiyorum ne yapmalıyırm. fikirlerinize ihtiyacım var.
eşimin artılarından bahsedeyim.
1- hamileyim diye 2 aydır mutfağa hiç girmedim asla sorun etmez, mutfakta da yiyemiyorum diye hazırlar getiri hepsini
2-bişey istesem gık demez, hatta ben ona derim su istedi mesela kalk kendin al diye
3-işten gelince ayaklarımı yıkar gel seni ferahlatayım diye
4-evlendiğimizden beri kahvaltı hazırlamadım, sen 5 dak daha uyu der hazırlar beni çağırır
5-ben üzgün olduğumda kıyamaz, aileme 5000 lira parayı tık diye gönderdi ebn istedim diye.
6-her öğlen yemeğimi getirir yedirir gider
7-gece çok sıcaklarsam kalkar yastıkla yeller sonra yatar
8-meyvemi, sütümü yediri, ben pek sağlığıma bakamam
9-100 liraya allık beğenirim, 180 liraya parfüm hemen alır
10-araba aldık onu benim üzerime yaptı
11-gitme değdiğim yere gitmez
12-hergün servise bindirir, almaya gelir
13-markette pazarda hiç poşet taşımam
14-evde bensiz hiç bişeye karar vermez
15-beş kuruş para harcamaz rabbim nazarlardan saklasın bu yönleri çok iyidir

eksilerinden bahsedecek olursam.
1-şiddet eğilimi var, tokatını yemişliğim vardır.(ama hiç boş kalmam bende atarım, hatta bazen ben yaparım o beni sakinleştirir.)
2-bazen babasını çok eleştirir son günlerde çok fazla övüyor. aslında bu konuda hiç rahatsız olmam ben, ama babasıyla çok kötü günler geçirdik askerdeyken şimdi hiç sevmiyorum.
3-çok fazla eleştiriri herkesi, sıkılırım artık ben
4-benim ailemide çok aşırı eleşitirir
5-küfürü çok vardır, babasının ağzından eksik olmaz ondan öğrenmiş tabi, söyleye söyleye bitirdik ama çok aşırı sinirlenince ağzından kaçırır ben hiç alışık olmadığım için rahatsız olurum
6-ufak tefek yalanları vardır, yapmadım etmedim der yapmıştır.
7-birde geçen bir kadının bacaklarını babasına gössterirken yakaladım:1shok:kadında çok şişmandı ne anlamda gösterdi bilemedim ama çok sinirlendim tabi
sayı olarak artıları ve eksileri eşit değil ama bazen 1 yanlış tüm doğruları götürebiliyor. bu aralar kafam durmuş durumda. sizce benim eşim kötü bir eşmi, ben hamile olduğum için mi abartıyorum. özellikle aileme tavırları konusunda çok rahatsızım ben.cumartesi günü tokatından beri konuşmuyorum. bilemiyorum ne yapmalıyırm. fikirlerinize ihtiyacım var.