İki gün neden uyumadinmerhaba gecenlerde yanlıslıkla ağzımdan bir şey kaçırıp eski flörtümün ortak arkadaşımız ile arasını bozdugumu anlatmıstım cocuk onun senelerdir arkadaşıydı ben arkadaşımın üzülmesine dayanamadım eski flörtüme mesaj attım ama ilk mesajdaan sonra iki gün uyumamısstım de aksam uyudum uyanıp uyku sersemı sacma sapan bi tarz ile yazmısım rezil olmus muyum Eki Görüntüle 3403604 Eki Görüntüle 3403605
ama sacma bisiden küsmüslerdi ne bilyim düzeltmek istedim zaten rezil ettım kendımıTakıntılı gibi, kendini çok bir şey zanneden gibi
İçten ice lisede erkeklerin arasını açan kız olmak mı istiyorsun , konunun bunla alakası olmasa bile kendini o konumda görüyorsun?
Ayrıca "sen de böyle bir şeyden arkadasini sileceksen.." vs demişsin. Ne alaka ya. Arkadaş onun değil mi? Yakistiramadigi bir şey olunca çekmiş çizgiyi. Sağlıklı ve akıllı her insan arkadaşı ile ilgili hayal kırıklığına ugrarsa vs olumsuz bir şey yasarsa hayatından çıkartır zaten . Ben 32 yasındayım, cok sevdiğim dostum vardır ama bir o kadarı da zamanla hayatımdan çıkmıştır. Adam dert etmiyor sen ne dert ediyorsun? Sanki sen dedin diye yeniden barissa eski sıcaklığı bulacak
bilmiyorum kiİki gün neden uyumadın
Çocuk yüz vermedikçe daha çok aşık olacaksın gibi shdkshdkmerhaba gecenlerde yanlıslıkla ağzımdan bir şey kaçırıp eski flörtümün ortak arkadaşımız ile arasını bozdugumu anlatmıstım cocuk onun senelerdir arkadaşıydı ben arkadaşımın üzülmesine dayanamadım eski flörtüme mesaj attım ama ilk mesajdaan sonra iki gün uyumamısstım de aksam uyudum uyanıp uyku sersemı sacma sapan bi tarz ile yazmısım rezil olmus muyum Eki Görüntüle 3403604 Eki Görüntüle 3403605
... bana da öyle geliyo basit bi flörttü zamanla farkettım böyle hoş baskın diger erkeklerden farklı bı cocuk napcam bilmiyolrum...Çocuk yüz vermedikçe daha çok aşık olacaksın gibi shdksh
Baya ezik durmuşsun, çoluk çocukla uğraşıyorum demiş olabilir adam.tmm sence nası durmusum
offf napıcamBaya ezik durmuşsun, çoluk çocukla uğraşıyorum demiş olabilir adam.
Güldüm akşam akşam hahahhKambur durmuşsun, dik yürü
Ramazan bayramida yaklaştı bayramda neler yapacaksınız onu düşünün Şimdi bende düşüneyim beraber düşünelim bunu düşünmekten iyio
offf napıcam
Bir şey yapmacaksın. Sal bu insanları, ne kadar çok uğraşırsan o kadar kötü görünecekesin.o
offf napıcam
LWETİŞWELTİPŞLSDGHLŞDHDFHİyi ki ismin üstünü karalamışsın yoksa herkes çocuğun adının Onur olduğunu öğrenirdi
nedenCidden sınırınız yok mu sizin?
Ee başta haddimi aşarak konuşuyorum demişsiniz,Onur evet demiş.
aralarını ben bozdum ama düzeltmek istedim üzüldüm uyuyamadımEe başta haddimi aşarak konuşuyorum demişsiniz,Onur evet demiş.
Siz üstüne sen de bu kadarcık olay için arkadaşını satacak adammışsın falan demişsiniz hadsizlik üstüne hadisizlik ekleyerek.
Duracağınız yeri bilmiyorsunuz bence
Ama düzeltmenizi isteyen yokaralarını ben bozdum ama düzeltmek istedim üzüldüm uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?