biraz sıvı geldi doğum baslangıcı olabilirmi!!!!!!!

selene34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
339
4
66
Diğer
kızlar bu gün bir anda camasırım cok ıslatan sıvı geldi. hamileliğim boyunca azar azar geliyordu ama bu biraz fazlaydı. 35. haftadayım kasılmalarım var acaba doğum baslangıcı olabilirmi?

kızlar bu gün bir anda camasırım cok ıslatan sıvı geldi. hamileliğim boyunca azar azar geliyordu ama bu biraz fazlaydı. 35. haftadayım kasılmalarım var acaba doğum baslangıcı olabilirmi?

canım sakin ol ama muhtemelen bir anda gelen bu sıvı amniyon sıvısıdır kendimden biliyorum, malesef benden 20. haftalardan itibaren genelde bu şekilde sıvı gelirdi ve 27. haftamda sezeryanla doğum yaptım ama bebeğim yaşayamadı. sen ama çok sakin ol ve doktorunu ara bekletebildikleri kadar bekletirler muhtemelen seni. enfeksiyon riskine karşı antibiyotik de verebilirler fakat korkma bu haftada bebeğin doğsada sağlıklı olur inşaalah, neyse canım çok vakit kaybetme Allah a emanet olun bebeğinle

allaha şükür dün hastaneye gittik.akıntı problemim varmıs nst girdim bir sey olmamıs. ilgine cok tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…