Aile Planlaması Biraz sohbet

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kese hemen oluşmaz önce kan testi yapacaklar var mı yok mu diye bir buçuk aydan sonra kese oluşuyor

Bazen son adet tarihi ile uyum sağlamıyor işte kan vermeniz lazım kaç haftalık olduğunu betaya ve ultrason görüntüsüne bakıp anlaşılır

Kese hemen oluşmaz önce kan testi yapacaklar var mı yok mu diye bir buçuk aydan sonra kese oluşuyo
Teşekkür ederim hanımlar dün acile gidip kan verdim sonuçları bugün alıyorum yarın da doktor randevum var. Bakalım sonuçları paylaşırım sizlerle.

Kan testinde hemen çıkıyor kese oluşmadan hastaneye gidin derim ben. İnşallah gönlünüze göre olur

Kan testinde hemen çıkıyor kese oluşmadan hastaneye gidin derim ben. İnşallah gönlünüze göre olur
Evet kan testi yaptım önce, ve sonuç çıktı. Kese görünmeden ultrasona alıyorlar mı ki ve ne faydası olacak sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…