Nalwsef değilmişimKelin ilacı olsa başına sürermiş
İnan o kadar anlamıyorum ki keşke soruna cevap versem, inşallah hamişsindir.
Ama şunu söyleyebilirim akışına bırak kafaya takarsan olmaz sal gitsin
Kese hemen oluşmaz önce kan testi yapacaklar var mı yok mu diye bir buçuk aydan sonra kese oluşuyorKatılıyorum ve ilk sorumu soruyorum..
Reglim 15 gün gecikti ve son bu sabah 5. testimde çok silik çizgi çıktı. Bugün hastaneye gitmeyi planlıyorum ama geç döllenmeyse kese görünmeyebilir diye düşünüyorum. Bir yandan da 15 gün olmuş diyorum bir zahmet çıksın yani kafam çok karışık.. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı? ne yapmamam gerekiyor?
Bazen son adet tarihi ile uyum sağlamıyor işte kan vermeniz lazım kaç haftalık olduğunu betaya ve ultrason görüntüsüne bakıp anlaşılır
Teşekkür ederim hanımlar dün acile gidip kan verdim sonuçları bugün alıyorum yarın da doktor randevum var. Bakalım sonuçları paylaşırım sizlerle.Kese hemen oluşmaz önce kan testi yapacaklar var mı yok mu diye bir buçuk aydan sonra kese oluşuyo
Neyse hiç üzülme bence önünde daha koca seneler var. Emin ol en hayırlı zamanda olur.Nalwsef değilmişim
Hayırlı haberlerin olsun inşallahTeşekkür ederim hanımlar dün acile gidip kan verdim sonuçları bugün alıyorum yarın da doktor randevum var. Bakalım sonuçları paylaşırım sizlerle.
Hepimizin inşallahÇok teşekkür ederim desteğiniz için de ayrıca. Gününüz güzel geçsin
İnşallahNeyse hiç üzülme bence önünde daha koca seneler var. Emin ol en hayırlı zamanda olur.
Hepimizin inşallah
Hayırlı haberlerin olsun inşallah
Teşekkür ederim. Bugün hcg sonucum 56.6 cıktı hanımlar. Kesin gebelik midir sizce?Kese hemen oluşmaz önce kan testi yapacaklar var mı yok mu diye bir buçuk aydan sonra kese oluşuyor
EvetTeşekkür ederim. Bugün hcg sonucum 56.6 cıktı hanımlar. Kesin gebelik midir sizce?
Evet gözünüz aydın olsunTeşekkür ederim. Bugün hcg sonucum 56.6 cıktı hanımlar. Kesin gebelik midir sizce?
Evetgözünüz aydın 2 gün sonra tekrar edin artışa bakın
Çok sağolun. ilk gebelik belirtildim di ve hiç bilgim yoktu yardımcı oldunuz teşekkür ederimEvet gözünüz aydın olsun
Sağ salim kucağına al inşallah Bize de dua et de artık düşük yapmayayımÇok sağolun. ilk gebelik belirtildim di ve hiç bilgim yoktu yardımcı oldunuz teşekkür ederim
Teşekkür ederim. İnşallah sizde meleğinize bir an önce kavuşursunuz..Sağ salim kucağına al inşallah Bize de dua et de artık düşük yapmayayım
Allah razı olsunTeşekkür ederim. İnşallah sizde meleğinize bir an önce kavuşursunuz..
Sadece sabredin. Sizin için dua edeceğim
Kan testinde hemen çıkıyor kese oluşmadan hastaneye gidin derim ben. İnşallah gönlünüze göre olurEvet ilk aklıma gelen o oldu ama testlerin 4 ü negatif dediğim gibi bu sabah çok silik çıktı belki başka bir şeydir diyerek de hastaneye gitmeyi düşündüm sizce reglin 15 gün gecikmesi normal mi? Yani şöyle bakıyorum burdaki hanımların çoğu 3 5 gün geçtimi test yapıp sonuç alıyorlar. Benim ki geç döllenme olabilir mi?
Evet kan testi yaptım önce, ve sonuç çıktı. Kese görünmeden ultrasona alıyorlar mı ki ve ne faydası olacak sizceKan testinde hemen çıkıyor kese oluşmadan hastaneye gidin derim ben. İnşallah gönlünüze göre olur
Ultrasonda zaten gözükür kese oluşmuşsa.Evet kan testi yaptım önce, ve sonuç çıktı. Kese görünmeden ultrasona alıyorlar mı ki ve ne faydası olacak sizce
Anladım. ben sizin yorumunuzu kan vermeden önce ultrasona gidebilirsiniz diye anladım. teşekkür ederim..Ultrasonda zaten gözükür kese oluşmuşsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?