- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
Arkadaslar bat yarin bnm ama bata 3 gun kala negatif kan testim o yuzdn suan bebis yok ve bu ay ek tavsiyelerinize ihtiyacim var kullandiginiz destek tarifler ve taktikler varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm cumlemizin bu ay cok sey denicem gibi gorunuyor hepsini not alyrm :)Hayıt otunun faydasını çok okudum bir de arkadaş çörek otu tavsiye etmişti denemekte fayda var Allah gönlünüze göre versin
Yok cnm hepsi derkn arastrp hem esime hem kendime yani hersekilde tsm destek ama 2 karisim ayni anda kullnsam zarar olurmu bilmyrm bi arastrcm bklm aktarada gidip bi sorcm onlarda bilirleeHepsini aynı anda deneme bence bir ay soğan kürü diğer ay bunlar gibi bilemiyorum belki zararlı olur hepsi bi arada
Kesinlikle ayni anda deneme bir ay 1 tanesi olmali ben oyle biliyorum ibrahim saracogluda oyle soyluyoYok cnm hepsi derkn arastrp hem esime hem kendime yani hersekilde tsm destek ama 2 karisim ayni anda kullnsam zarar olurmu bilmyrm bi arastrcm bklm aktarada gidip bi sorcm onlarda bilirlee
Bnde bu ay sogan kuru ye bal çörek otu tarcin karışımını uyguluyorum siz böyle diyince içime kürt düştü zararlimi kizlar[/QUO zararlı değildir ndn zararlı olsun ki
Cnm bn daha adet olmadim ama bazi kurler birarada kullnilmiymus onlari arastrymda bulamadm bulunca bilgilendririmCanım burda birden fazla kur yapmayın diye yazmışlar onu okudumda
İnşallah bu kürlere ihtiyacın kalmaz ve bir sürpriz olurCnm bn daha adet olmadim ama bazi kurler birarada kullnilmiymus onlari arastrymda bulamadm bulunca bilgilendririm
Gercktn cok buyuk bi dupriz olur insallah cnm sagol duani esirgemeİnşallah bu kürlere ihtiyacın kalmaz ve bir sürpriz olur