biraz tiyo ve tavsiye:(

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Arkadaslar bat yarin bnm ama bata 3 gun kala negatif kan testim o yuzdn suan bebis yok ve bu ay ek tavsiyelerinize ihtiyacim var kullandiginiz destek tarifler ve taktikler varmi?

Hayıt otunun faydasını çok okudum bir de arkadaş çörek otu tavsiye etmişti denemekte fayda var Allah gönlünüze göre versin

Hepsini aynı anda deneme bence bir ay soğan kürü diğer ay bunlar gibi bilemiyorum belki zararlı olur hepsi bi arada

Hepsini aynı anda deneme bence bir ay soğan kürü diğer ay bunlar gibi bilemiyorum belki zararlı olur hepsi bi arada
Yok cnm hepsi derkn arastrp hem esime hem kendime yani hersekilde tsm destek ama 2 karisim ayni anda kullnsam zarar olurmu bilmyrm bi arastrcm bklm aktarada gidip bi sorcm onlarda bilirlee

Yok cnm hepsi derkn arastrp hem esime hem kendime yani hersekilde tsm destek ama 2 karisim ayni anda kullnsam zarar olurmu bilmyrm bi arastrcm bklm aktarada gidip bi sorcm onlarda bilirlee
Kesinlikle ayni anda deneme bir ay 1 tanesi olmali ben oyle biliyorum ibrahim saracogluda oyle soyluyo

cnm ben karanfili tek geçiyorum bazen bir bardak kaynamış suya 5/6adet atıp 5 dk demlenmeye bırakup içtim gecen aylarda hatta arada agzımda çiğnedim yumurtalıkların hızlanması için okumuştum nette

Bnde bu ay sogan kuru ye bal çörek otu tarcin karışımını uyguluyorum siz böyle diyince içime kürt düştü zararlimi kizlar

Bnde bu ay sogan kuru ye bal çörek otu tarcin karışımını uyguluyorum siz böyle diyince içime kürt düştü zararlimi kizlar[/QUO zararlı değildir ndn zararlı olsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…