Biraz tuhaf olucak ama konumuz ''woodoo !! ''

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar evimizin arka bahçesi mevcut 3 tarafı boyumca duvarlarla çevrili ve caddeye bakmıyor yani yan yana komşu bahçeler var dışardan birisinin girebilmesi çok zor..

geçen gün bahçeyi temizlemek için kapıyı açtım bahçe kapısının eşiğinde 7-8 cm büyüklüğünde yanmış beyaz bir mum hani şu bakkallarda satılan mumlar var ya onlardan.. Hayır üst katta eltimin çocuğu felan aşağıya oyunca atar ama mum atmış olsa kapının eşiğine denk gelmesi çok çok çok zor.. Üst katın balkonu var çünkü zaten çocuk henüz 5 yaşında eğilip içeri doğru atması lazım ki bide tam eşiğe denk gelip orda kalması çok zor..

Eşime anlattım üstümüzde çok göz var zaten bişey yapmış olmasınlar dedi iyice telaş yaptım..

Ertesi akşamda yine bahçeye çıktım gözüm takıldı kapının eşiğinde yanmış kibritler.. :53:

Kızlar akıl fikir verin bana beynimi kemiriyor bu düşünce :18:

Yapana da yaptırana da Allah lanet ediyor canım en başta bunu söyleyeyim.. Rabbim kimseye bunun için fırsat vermesin inş. Sen bol bol Felak ve nas suresini oku -ki bu benim düşüncemdir. Yine de hemen telaşa kapılma derim ben. Bahçeye kimsenin giremeyeceği konusunda emin misin peki?

hemen panik yapmayın.kalabalık ailemisiniz?belki içinizden biri karanlıkta inmiş mum yakmış olabilir.ya da çocuklar oynamış olabilir.tabi sorduğunuzda korkudan yaptık diyemezler.ihtimalleride düşünün lütfen.

öncelikle içini çürütme
çünkü büyü psikolojisine girersen ister istemez negatif enerjileride üstüne çekersin

1 ila 3 gün arası
(ister 1 gün okursun 1000 tane ister 3 gün 1000 er tane okumaya devam edersin)

Bismillahirrahmanirrahim
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.sehlen lebi afvike ya aziz

1000 i tamamladıktan sonra Rabbim üzerimde görünen yada görünmeyen tüm varlıkların kötülük ve şerrinden sen beni ve ailemi koru diye dua et

ben içim sıkıldığı dar zamanlarda dahi okurum bunu

Umarım konu sahibinin endişelendiği gibi birşey yoktur ortada ama benim aklıma sigara içen birinin olabileceği de geliyor aklıma :61: çünkü görümcem ve ben sigara kullandığımız dönemlerde kayınvalidemelrin terasında bulunan kapalı kilere girip mum yakardık orada oturup sigara içerdik kimse görmesin diye yani :1:

kızlar yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim amabahçeye bizden başka kimse inemez çünkü bizim kolidardan kapı var bahçeye sadece.. yani bizim eve girmesi lazım birisin,in bahçeye çıkabilmesi için..

Dışardan biriside gelemez dedimya boyumca duvarlar var bahçe kapısı felan yok zaten dışarı açılan.. 3 tarafı yüksek duvarlarla çevrili.. Benden başka da bahçede sigara içen yok..

Neyse eve gidince yusuf tavaslının tam dua kitabı var ona bir bakıcam..

Back
X