• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biraz umursamamak

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Kızlar Merhaba,

Hayatımda problemler var ama herkesin olduğu kadar, asla fazlası değil. kaldıramayacağım ya da aşılamayacak seyler değil hiçbiri, sadece zaman istiyor.

Ama ben okadar takıyorum kendımı okadar bunaltıyorum kı sıze anlatamam işime konsantre olamıyorum, beynımın içi sürekli uyuşuk ve dolu. görünürde düşünmüyorum oturup ama arka plan sürekli çalışıyor, biraz karışık oldu ama bilemiyorum anlatabıldım mı :)

Etrafımda okadar insan var ki dünya baslarına yıkılsa umursamıyorlar, neşeleri enerjileri hep yerinde. ben okadar umursamazlık istemesemde bu ruh halınden çıkmak biraz daha rahat bi insan olmak istiyorum.

hayatta hiçbişeyi 4*4 lük kontrol edemiyorum problemler hep olacak bu yüzden problemlerle mutlu olmak ıstıyorum.

uzun lafın kısası, sorunlarla basa çıkmak konusunda problemım yok hızlı ya da yavaş her sorunu çözebiliyorum bir sekilde ama bu süreçte kendımı cok fazla yıpratıyorum psikolojik olarak.

Bu durumu aşabilen oldu mu hiç? neler yaptınız? nasıl bı yol izlediniz?

bende oyle olacağımı hissettim de oyuzden onlem almak istiyorum :)
Önlem alınamıyor ki amaan, üff, banane, umrumda değil nidalarıyla hareket ederim ama dışım böyle içim ruh pastası :KK53:

Önlem alınamıyor ki amaan, üff, banane, umrumda değil nidalarıyla hareket ederim ama dışım böyle içim ruh pastası :KK53:
durum tam olarak bu :) bende de durumlar oyle o nida atma konusunda başarılıyımdır :)

Eklentiler

• 13774678_151279505276638_465002736_n.webp
    13774678_151279505276638_465002736_n.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 110
Umursamaz gibi görünen insanların bal gibi umursadığı çok güzel anlaşılıyor yalnız kızçeler :D Cakmamarliyn Cakmamarliyn M e g g M e g g
Ya umursamamak rahat olmak doğuştan da gelen bir özellik ya da ilk yorumumdaki gibi insan büyük şey yaşar o yaşadığından sonra diğerleri umrunda olmaz ben ikinci kategorideyim ne yazık ki :)

Umursamaz gibi görünen insanların bal gibi umursadığı çok güzel anlaşılıyor yalnız kızçeler :KK70: Cakmamarliyn Cakmamarliyn M e g g M e g g
Ya umursamamak rahat olmak doğuştan da gelen bir özellik ya da ilk yorumumdaki gibi insan büyük şey yaşar o yaşadığından sonra diğerleri umrunda olmaz ben ikinci kategorideyim ne yazık ki :)

sanıyorum oyle bi olumden falan dönmek lazım ki aslında herseyin nekadar küçük olduğunu bilinçaltının kabul etmesı lazım.

ya da sorumsuz olmak lazım. ama cok merak edıyorum bu özelliği kendı kendıne kazanan hiç mi yok?

sanıyorum oyle bi olumden falan dönmek lazım ki aslında herseyin nekadar küçük olduğunu bilinçaltının kabul etmesı lazım.

ya da sorumsuz olmak lazım. ama cok merak edıyorum bu özelliği kendı kendıne kazanan hiç mi yok?
Ölüme çok yaklaştım ama ondan dolayı böyle umursamaz olmamıştım :)
Kendi kendine derken nasıl yani ben kendi kendime çoğu umursadığım saçma şeyin gerçekten saçma olduğunu anladım yani diğer olayla bu kıyaslanamaz nasıl umursadım filan dedim şimdi aman ya diyip geçiyorum eskiden en ufak şeye takar üzülür büyütürdüm şimdi hiçbir şey umrumda değil :)

Önce çok kafaya taktığım için stresten sürekli mutsuz bir insan haline geldim,sonra anksiyete,sonra fibromiyalji,sonra belimde fıtık başlangıcı. Ufak tefek alerjiler,mide,kas ağrıları vs vs. Bir de balık burcuyum,Allaahh yani kendimi paralayana kadar üzer hırpalarım ve bütün bunlara rağmen hala başarabilmiş değilim başaranlara da hayranım :D

Nişanlından ayrılmıştın değil mi,ciğeri kül etme sürecini doyasıya yaşa
Umursamaz yapıya sahip insanlar değiliz,sonradan da kişiliğimize katamayız. İnşallah bunun bir mükafatı vardır :deli::deli::deli:
nişan attım, dünya kadar borcum var. yas 26 daha ilişkiye bıle hazır değilim biyolojik saat işliyor.

aşksızım,parasız pulsuzum :) cok sukur bı sağlığım yerinde ondan da olmak ıstemıyorum :)

Huy bu çok zor degismesi..
Telkin edin kendinizi frenlemeye çalışın..
Dertlenmek aşırı kafaya takmak 5 10 yıl vs içinde hangi psikolojik fiziksel hastalıklara yol açacak araştırın.. İnanın biraz aman boşver diyince daha iyi olacaksınız.. Bugüne kadar düşünerek oturduğunuz yerde üzülerek hangi sorunu cozdunuz bunu düşünün..

Keşke borcum olsa nisan atsam diyecek milyonlarca insan vardır emin olun.. buradan yola çıkın..
Doktor ileriki yıllarda görme yetimi kaybedebilecegimi söyledi mesela.. Bununla yaşıyorum ve diyorum ki bu yaşıma kadar gördüm doğuştan da olabilirdi şükür.. hersey insanlar için şu dakikanın tadını çıkarın..

nişan attım, dünya kadar borcum var. yas 26 daha ilişkiye bıle hazır değilim biyolojik saat işliyor.

aşksızım,parasız pulsuzum :) cok sukur bı sağlığım yerinde ondan da olmak ıstemıyorum :)
Yaşım 21,yazdıklarının hepsi yaş harici bendede geçerli ve benim bünyem bu kadar stresi kaldıramadı türlü sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum.
Gençsin,görmedim ama eminim ki güzelsin,benim yaptıklarımı yapma ben kötü örneğim. Güçsüzüm en basitinden,acı eşiğim çok düşük.
Hayatta yapılmayacaklar listesinin başında gelir yaptıklarım,o yüzden hayatı zehir etme kendine. Gülümsemek için neden bul.
Gerçi haddim değil bunları yazmak insan dönüpte kendine bakar ama olsun,ben ettim sen etme meselesi.

Back
X