- 31 Temmuz 2023
- 160
- 91
- 13
- 21
- Konu Sahibi Yalniz cicek
-
www nokta bomba bomba nokta com.Öncelikle yaşadığınız ülkenin dilinde “w” olmadığını öğrenip “v” kullanarak işe başlayabilirsiniz.
90-60-90 vücudum varwww nokta bomba bomba nokta com.
Dogru hatirliyorsunuzTürkmendin yanlış hatırlamıyorsam?
Hizli hizli yazdigim için yine dikkat etmemişimÖncelikle yaşadığınız ülkenin dilinde “w” olmadığını öğrenip “v” kullanarak işe başlayabilirsiniz.
Hala araştiriyorum ama niye çok zor bir şeymiş gibi bakiyolar anlamiyorum etrafimdakiler..¿yabancı öğrenciler için çok fazla kolaylıklar var. yös nedir araştır
Dogru söze ne denirBaşkalarından beklenti içinde yaşadığınız sürece şimdi motive olsanız bile ilerisi için yine hayal kırıklığına uğrarsınız. Siz kendinize inanacaksınız ne desek geçici. Ayrıca merak etmeyin ülkemizin kapıları komple herkese açık :) Hatta kapıda yok.
cok uzun üzüm araştırma yapılarak bir şey yok aslında ama. etrafındakileri boş ver. ne öğrendin mesela şimdiye kadar araştırdın da? etrafına mı sordun yoksa sadece? kısa nir Google araştırması ile öğrenirsin. kurs var dershane var internette hazırlık videoları vardır. kimsenin seni desteklemesine ihtiyaç duyma kazanınca cevap olur kazanman.Dogru söze ne denirdurup durup böyle umutsuzluga kapiliyorum elmde degil bir kişide çikip demiyor ki yaparsin sen inaniyorum bunu bir tek ben kendime diyorum bazen
Bu söylediklerinizi dikkate alicam o okulu yarim kalan kiza ayrica üzüldüm aynisi benim başima gelse çok üzülürdüm anadolu üniversitesinin kabul şartlarini okudum gecen senelerde yapilan sinav kagitlari gibi bir şey karşima çikdi onu cözdüm puanim fena degil di bence ama her yil ayni sorular çikmiyordur tabi ama bakicaz )Merhaba, yabancılar için olan sınava yani YÖS’e girmeniz gerek. Fakat iyi bir puan almalısınız. Özelde okurum hallederim diye düşünürseniz hayal kırıklığı olur. Benim yardımcım Türkmen (çalışma izni vs var) kız kardeşi özelde okuyordu fakat ödemesine artık yetişemediler ve kız okulu bırakıp memleketine gitti. Çektiği eziyet de cabası. Orda okuyacak.
Hayallere kapılarak değil gerçekleri görerek devam etmelisiniz.
Mesela nerede yaşıyorsunuz? Sınava girdiniz mi? Hangi bölüm, üni istiyorsunuz? Bunları bir deftere yazıp plan yapın ve öyle hareket edin.
Güzel düşünülmüş bir plana kimsenin hayır diyeceğine inanmıyorum.
Ismayil yk90-60-90 vücudum var
Linkedln de türkiyede okuyan bi kaç kişiye yazdim nasil karar verdiklerni nerde kaldiklarni zorluklari olup olmadigni google ve you tubede de full araşdiriyorum başvurucagim bu sene ne olucaksa olsun artikcok uzun üzüm araştırma yapılarak bir şey yok aslında ama. etrafındakileri boş ver. ne öğrendin mesela şimdiye kadar araştırdın da? etrafına mı sordun yoksa sadece? kısa nir Google araştırması ile öğrenirsin. kurs var dershane var internette hazırlık videoları vardır. kimsenin seni desteklemesine ihtiyaç duyma kazanınca cevadp olur kazanman.
etrafınızdaki insanların üniversite kültürü olmayabilir, bilgisi, tecrübesi olmayabilir bu konuda.Hala araştiriyorum ama niye çok zor bir şeymiş gibi bakiyolar anlamiyorum etrafimdakiler..¿
başvuru yetmez çalışman lazım ama şanslısınız ki bizim sınavdan kolay yös.Linkedln de türkiyede okuyan bi kaç kişiye yazdim nasil karar verdiklerni nerde kaldiklarni zorluklari olup olmadigni google ve you tubede de full araşdiriyorum başvurucagim bu sene ne olucaksa olsun artik
Yaparsin ben sana inanıyorum sende kendine inanDogru söze ne denirdurup durup böyle umutsuzluga kapiliyorum elmde degil bir kişide çikip demiyor ki yaparsin sen inaniyorum bunu bir tek ben kendime diyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?