• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birazcık akıl rica edicim 🙏🙏

Seni görmek istese yazlığa gitmezdi böyle düşün,belki ne desem kendi hislerinle hareket edeceksin ama bence sen kendin hallet.Araba yok artık bizde İnan ben gelir alırdım bırakırdım seni evine derdim sırf bir erkeğe bu duruma düşme diye,başkasından rica et ama sakın ona göre plan yapma ve bence gerçekten bitir çok yıpranırsın.
Çok teşekkür ederim ☺️ Haklısınız bir yerde görmek istese heyecanlı olur direk alırım derdi yazlığı da gidecekse de iptal ederdi. Çok belli ettim galiba görüşme isteiğimi bundan dolayı mutsuzum bunu nasıl geri çevirebileceğimi sormuştum bu yüzden.

Erkekler bu tarz şeylerle sadece ilişkinin başında ilgilenir...yani ilişkiniz sonlanmış belliki size yardımcı olmak istemiyor terslememek için bahaneler üretip duruyor bence birdaha aramayın kendi işinizi kendiniz halledin ararsada ben hallettim teşekkürler deyip geri çekilin. Biraz zaman verin seviyorsa dönecektir dönmezse sizde kendi yolunuzu çizin ısrarcı olmak sizden dahada uzaklaştırır
Yok ben hiç aramıyorum zaten onu o aradığında söyledim böyle. Israrcılık yapmıyorum yani ilişki hakkında. Bazen arıyor görmüyorum geri o tekrar arayana kadar dönmüyorum fln. arafta davranıyor belirsiz şuan mesela bu durum ne olcak vs gibisinden bir şey bile sormuyorum. Öylesine konuşuyorum sadece. İstanbula geldiğimde görüşürüz görüşmeyiz kısmet falan diyordum. Bu işte alma olayında neden böyle konuştım bilmiyorum kendisi istanbula geleceğime heyecanlanmış gibi davranıyodu iki gün önce böyle soruyodu fln ondan böyle bi tongaya düştüm sanıyorum

Çok teşekkür ederim ☺️ Haklısınız bir yerde görmek istese heyecanlı olur direk alırım derdi yazlığı da gidecekse de iptal ederdi. Çok belli ettim galiba görüşme isteiğimi bundan dolayı mutsuzum bunu nasıl geri çevirebileceğimi sormuştum bu yüzden.
Ah canım ne demek,İnan ileride üzülme diye söylüyorum.Erkekler evlenince değişir genelde,bu daha o yola girmeden bahanelere başlamış.Normalde hevesli olması lazımdı geneli öyle oluyor.Ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum,sana acaba dedirten bir erkek için değmez,hiç birşey senden önemli değil.Bunu unutma inşallah daha iyileri girer hayatına ☺️

iyi geceler kızlar, benim 1,5 ay kadar önce ayrıldığım sevgilim vardı konu da açmıştım buraya. Neyse şuan araftayız böyle o beni arıyor falan ama ne olduğumuz belli değil. Şuan farklı şehirlerdeyiz. Fakat normalde İstanbulda yaşıyoruz. Ben pandemi yasaklar falan varken ailemin yanına gelmiştim. Bu aralar İstanbula gitme durumum vardı. Kendi işlerim dolayısıyla ona geleceğimi söylemiştim. O da görüşürüz fln gibisinden konuşuyordu. Bende bunun rahatlığı ile pazar günü uçaktan beni alıp alamayacağını sordum. Haftasonu ailesinin yazlığında olacağını söyledi bende tamam dedim uzatmadım. Sonra beni aradı ben ne zaman seni yarı yolda bıraktım falan dedi keşke önceden söyleseydin dedi geç saatte olsa alırdım dedi .
Sonra gece tekrar aradı ben de düşündüm pazartesine mi gitsem acaba diye. Ona tekrar sordum ya dedim pazartesi gelsem alır mısın havalimanından eve geçmem zor oluyor dedim. O da benim yurtdışına çıkma iht var pazartesi veya salı şuan bilmiyorum dedi ( bunu biliyordum daha önceden bayadır konuşuyorduk işi dolayısıyla bi çıkacaktı ama zamanı belli olmuyordu tuhaf bir ülkeye gideceği için) neyse tüh dedim o zaman bana haber verirsin gidip gitmeyeceğini dedim . Bende ona göre gidişime bi ayar yaparım dedim .
Şimdi bu konuşmadan çok rahatsız oldum sanki hevesli gibi çok ısrarcı davrandım sanırım. Pişman oldum ya. Ararsa ne desem sizce.? Misal haber verse yani gidip gitmeyeceğini o zaman ben ona aa ben hallettim zaten onu şu şekilde gidicem mi desem ? Ne bilim bu ısrarcımsı görünümü nasıl çevirebilirim ?
sevgili bile olsanız kendi işini kendi halleden, güçlü kadın imajı çizmenizi tavsiye ederim.
havaalanından gideceğiniz yere ulaşmak zor olsa bile bunu siz değil o teklif etmeliydi.
adam bilinçli yada değil sizi almakla ilgili kapıları kapattıkça siz başka kapı açmaya çalışmışsınız.

kendi haline bırakın. istanbul'da olacağınızı biliyor. görüşmek isterse arar zaten.

Yok ben hiç aramıyorum zaten onu o aradığında söyledim böyle. Israrcılık yapmıyorum yani ilişki hakkında. Bazen arıyor görmüyorum geri o tekrar arayana kadar dönmüyorum fln. arafta davranıyor belirsiz şuan mesela bu durum ne olcak vs gibisinden bir şey bile sormuyorum. Öylesine konuşuyorum sadece. İstanbula geldiğimde görüşürüz görüşmeyiz kısmet falan diyordum. Bu işte alma olayında neden böyle konuştım bilmiyorum kendisi istanbula geleceğime heyecanlanmış gibi davranıyodu iki gün önce böyle soruyodu fln ondan böyle bi tongaya düştüm sanıyorum
Çok ısrarcı olmamışsınız zaten, o yüzden kötü hissetmeyin kendinizi. Aradığında yardım isteğinizdeb vazgeçtiğiniz söyleyin muhakkak. Biraz da o arafta kalsın. Görmek istiyorsunuz anladığım kadarıyla, ancak kaçmak daha doğru olur bu aşamada

Back
X