iyi geceler kızlar, benim 1,5 ay kadar önce ayrıldığım sevgilim vardı konu da açmıştım buraya. Neyse şuan araftayız böyle o beni arıyor falan ama ne olduğumuz belli değil. Şuan farklı şehirlerdeyiz. Fakat normalde İstanbulda yaşıyoruz. Ben pandemi yasaklar falan varken ailemin yanına gelmiştim. Bu aralar İstanbula gitme durumum vardı. Kendi işlerim dolayısıyla ona geleceğimi söylemiştim. O da görüşürüz fln gibisinden konuşuyordu. Bende bunun rahatlığı ile pazar günü uçaktan beni alıp alamayacağını sordum. Haftasonu ailesinin yazlığında olacağını söyledi bende tamam dedim uzatmadım. Sonra beni aradı ben ne zaman seni yarı yolda bıraktım falan dedi keşke önceden söyleseydin dedi geç saatte olsa alırdım dedi .
Sonra gece tekrar aradı ben de düşündüm pazartesine mi gitsem acaba diye. Ona tekrar sordum ya dedim pazartesi gelsem alır mısın havalimanından eve geçmem zor oluyor dedim. O da benim yurtdışına çıkma iht var pazartesi veya salı şuan bilmiyorum dedi ( bunu biliyordum daha önceden bayadır konuşuyorduk işi dolayısıyla bi çıkacaktı ama zamanı belli olmuyordu tuhaf bir ülkeye gideceği için) neyse tüh dedim o zaman bana haber verirsin gidip gitmeyeceğini dedim . Bende ona göre gidişime bi ayar yaparım dedim .
Şimdi bu konuşmadan çok rahatsız oldum sanki hevesli gibi çok ısrarcı davrandım sanırım. Pişman oldum ya. Ararsa ne desem sizce.? Misal haber verse yani gidip gitmeyeceğini o zaman ben ona aa ben hallettim zaten onu şu şekilde gidicem mi desem ? Ne bilim bu ısrarcımsı görünümü nasıl çevirebilirim ?