Birazcık bile olsa üzülmüş müdür?

Lilithsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
1
0
1
32
Arkadaslar merhaba, bu benim ilk konum ve keşke sizlere güzel şeyler hakkında bir konu açabilseydim ve kaynatsaydık burda ama ben ne yazıkki çok mutsuzum :( uzun ilişkim bitti 1 ay önce ve ne aradı ne sordu. Hic konuşmadık ben de yazmadim. 1 ay bekledim belki pisman olur tek kelime bile olsa bisey söyler diye ama hiç bisey demedi :( profil resmine aramizda anlami olan bir resim koymuş sadece. Ama onun disinda bisey yapmadi. ben de bugün numarasını sildim whatsapptan çünkü cevrimici olup duruyodu sürekli ve gördükçe canım yanıyodu. Sildim diye unutur mu beni hemen acaba? Ya da kaybettiğini ondan vazgectigimi anlar mı?

öncelikle : geçecek..

hepimiz yaşadık gördük geçirdik o süreçleri. numarasını silmekle çok iyi yaptın, ben de zamanında saçma salak bir ilişki yaşamıştım, ilişki de demeyeyim bir iki aylık salakça bir flört. sonra bitirdik. ben sürekli whatsaptan bakıyordum bu hıyar da hep çevrimiçiydi. o gün bir sildim numarasını siliş o siliş. bir daha da ne ben arayıp sordum ne o. ben de çok beklemiştim aramasını. şimdi şu günkü aklımla düşüncelerim değişti. bir ilişki bittiyse iki tarafın da bir daha hiçbir şekilde geriye bakmaması taraftarıyım. bir erkek ancak iki nedenle arar. ya gerçekten özlemiştir, ya da canı sıkılmıştır birini bulamamıştır yokluktadır eskiden medet umar.

unut ve önüne bak..

sildiğin için seni unutmaz. öyle bir düşünceye kapılma. numarasını silmen hiçbir şey ifade etmiyor, gerçekten kaybetmişim demesine neden olmaz :)

Şu laf beni hep etkilemiştir ; erkek geri dönüyorsa ya başka birini bulamamıştır ya da oynaşmayı özlemiştir. :KK70:

o yüzden önüne bak gönül gözünü açık tut.

Back
X