BİRAZDA KENDİNİ ELEŞTİR KK

misscan2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
10
6
3
38
artık yeter bi forum oluşturulmuş iyi güzel zaman geçiriyoruz sohbet ediyoruz paylaşımda bulunuyoruz
oradan tak diye biri çıkıyor dengesizce ön yargı ile eleştiri yapıyor suçluyor aşalıyor ortada hiç birşey yokken cevap vermek zorunda kalıyorsunuz çünkü resmen iftira durduk yere suçlanıyorsunuz hemde sizi tanımayan biri tarafından ilginçtir ki verdiğin cevaptan ötürü günlerce siteden uzaklaştırılıyorsun
ey kk yetkilileri bumu sizin tarafsız yönetici anlayışınız illaki pro mu olmak lazım eğer pro üye ile normal bir üye tartışıyorsa mutlaka normal üye haksız banla gitsin öylemi insanları sınıflaramı ayırdınız
bu haksızlık karşısında susmak imkansız

not: şimdi kalkıp birileri aman şöylede adilde yok efendim böyle konu açmak yasakta falan hayırdır koyunmuyuz biz çanakçımıyız ne oluyor bi kendinize gelin.

aynen anlattgın gıbı ınsanlar ayırılıyor taraf tutuluyor alakasız ve adıl olmayan bı sekılde kendını savundguın ıcın de sıteden uzaklastrılıyorsun ...

Pro olunca ceza almıyormuyuz sanıyorsunuz.
Öyle zannediyorsanız ciddi şekilde yanılgıya düşüyorsunuz..

Proyum ve defalarca ceza aldım.Dün bir bugün iki...Sizlik bir durum yok ki...Bismillah.

gecen gun kendı actıgım konuda , alakasız yorum yapan bırı yuzunden banlandım ve o kısı banlanmadı aynı zamanda bu kısı acıkca baska bı konuda savundugm bısey ıcın bana gıcık oldgunuda acık acık yazdı

Daha dün üye olmuşsunuz,hangi arada bu kadar sıkıntı yaşadınız sitede?

aynen anlattgın gıbı ınsanlar ayırılıyor taraf tutuluyor alakasız ve adıl olmayan bı sekılde kendını savundguın ıcın de sıteden uzaklastrılıyorsun ...

Burada haksızsın şimdi,eğer konuda hakaret varsa ister pro ol,ister olma cezası neyse kesilir..
Bende proyum,eğer yanlış bişey yaptıysam gözümün yaşına bakılmadan ceza verirler..
Buda olması gerekendir.

siz yeni üyelik mi aldınız?
yoksa 3 mesajla nasıl karar verdiniz anlamadım?

Pro olunca ceza almıyormuyuz sanıyorsunuz.
Öyle zannediyorsanız ciddi şekilde yanılgıya düşüyorsunuz..

Proyum ve defalarca ceza aldım.Dün bir bugün iki...Sizlik bir durum yok ki...Bismillah.
belkide benlik bir durum vardır ne malum.....
ayrıca normal üye ile pro tartışma içerisinde ise pro kesinlikle haklıdır mantığı olduğunu söylüyorum dikkatli okursanız

ne alaka editörüm kaç kere ban yedim kkda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…