Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar birazdan kontrole gidecegim bebegimi görecegim insaallah..ama tabii bi korkuda var icimde insaallah hayirli güzel haberler alirim ve bebegim sagliklidir ne olur dua edin cok ihtiyacim var..kocamda askerde ne olur destek olun bisey olmaz demi?
Kizlar birazdan kontrole gidecegim bebegimi görecegim insaallah..ama tabii bi korkuda var icimde insaallah hayirli güzel haberler alirim ve bebegim sagliklidir ne olur dua edin cok ihtiyacim var..kocamda askerde ne olur destek olun bisey olmaz demi?
rabbim sağlık ve uzun ömür versin bebişine, canm ne kadarlık oldu bebeğin keseyi görmeye mi gidiyosun? kaç haftalık olunca gidiliyor dr a ? bende perşembe gidecem ama erkenmi ki? geçen hafta 348 çıkmıştı perşembeye kadar kaç oluyor acaba bilgin varmı?
Gittim canim hersey cok güzel dedi doktor ve bi oglusum olacagini ögrendim ve bana el salladi cok güzeldi rabbim sagliklica kugacimada almayi nasip eder insaallah ve tabii tüm hamile kardesleriminde