birberiye yağı ile zayıflama

buserkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
513
1
0
Sivas
merhaba kızlar
size sorum olacak ben internette gezinirken biberiye yağının yağ yakıcı etkisi olduğunu okudum ve artık aklıma geldikçe bir bardak sıcak suya 5 damla damlatıp içiyorum şuan daha yeni başladığım için sizi yanlış bilgilendirip umut vermek istemem ama aranızda bu tür bir yağ ile yada biberiye yağıyla zayıflayan oldumu ?

Benim arkadaşım yapıyordu bir ara ama ben hiç fark görmedim. Bence spordan daha yararlı bişey yok cnm..

Benim arkadaşım yapıyordu bir ara ama ben hiç fark görmedim. Bence spordan daha yararlı bişey yok cnm..

3 yıl boyunca günde en az4 saat antremandan sonra evde oturunca böyle oldu valla birden arttı kilolar spora da geri dönemem nişanlım istemiyor

Bende de aynı problem var :) Madem öyle dedim aldırdım pilates aletlerini 1 aydır evde çalışıyorum cnm. İşe yarar mutlaka eminim yani buna. Hatta şu an sporu yeni bitirdim birazdan sahur :)

Bende de aynı problem var :) Madem öyle dedim aldırdım pilates aletlerini 1 aydır evde çalışıyorum cnm. İşe yarar mutlaka eminim yani buna. Hatta şu an sporu yeni bitirdim birazdan sahur :)

öylezor oluyor ki evde ama sürantre oldum ve şuan yürümek bile zorluyor beni ve yaptığım spor en ağır spordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…