• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birberiye yağı ile zayıflama

buserkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
513
1
0
Sivas
merhaba kızlar
size sorum olacak ben internette gezinirken biberiye yağının yağ yakıcı etkisi olduğunu okudum ve artık aklıma geldikçe bir bardak sıcak suya 5 damla damlatıp içiyorum şuan daha yeni başladığım için sizi yanlış bilgilendirip umut vermek istemem ama aranızda bu tür bir yağ ile yada biberiye yağıyla zayıflayan oldumu ?:ssz:

Benim arkadaşım yapıyordu bir ara ama ben hiç fark görmedim. Bence spordan daha yararlı bişey yok cnm..

Bende de aynı problem var :) Madem öyle dedim aldırdım pilates aletlerini 1 aydır evde çalışıyorum cnm. İşe yarar mutlaka eminim yani buna. Hatta şu an sporu yeni bitirdim birazdan sahur :)

Bende de aynı problem var :) Madem öyle dedim aldırdım pilates aletlerini 1 aydır evde çalışıyorum cnm. İşe yarar mutlaka eminim yani buna. Hatta şu an sporu yeni bitirdim birazdan sahur :)

öylezor oluyor ki evde ama sürantre oldum ve şuan yürümek bile zorluyor beni ve yaptığım spor en ağır spordu

Back
X