• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRBİRİMİZE DUA EDELİM💓

TAha suresi evlilik icin ilk 12 ayeti 21 kere okunuyor o yuzden uzun surmez bence onu dahil edebiliriz
Ayy ben 1 2 güne regli olucam taha suresini hepimziin okuyabileceği zamana denk getirelim

Kızşar bide 4444 tefriciyede yaparız inşallah eğer herkese uyarsa

Ayy ben 1 2 güne regli olucam taha suresini hepimziin okuyabileceği zamana denk getirelim

Kızşar bide 4444 tefriciyede yaparız inşallah eğer herkese uyarsa
Tamam canım ama kimse yok gibi baksana

Üç kişi bile olsak kardayız akşam 8 e kadar bekleyelim bakalım

Ben de katılıyım ne okuyoruz adet olduğum için Taha suresini okuyamam ama salavat çekebilirim

Ben de katılıyım ne okuyoruz adet olduğum için Taha suresini okuyamam ama salavat çekebilirim
Kismet acilmasi icin taha suresi furkan 74. Ayeti okumayi planliyorduk sayimiz artsa daha iyi olurdu aslinda

@conus ve @ysm90 daha görmediler sanıırm. Ozmm yarın akşam başlayalım onlarda görürse yazarlar yada katılmak isteyen olursa diye. Yarın akşam 8 de son diyelim ozmn. Ona göre gelen yada çıkan olursa başlayalım yarın inşallah.🙏
Şimdi gördüm, kusura bakmayın 🙏 bu akşam bağlayabiliriz isterseniz

Taha suresiyle mi başlıyoruz? Kaçar tane okuyacağız

@beyazmelek7777
@fbyht
@blueandblue
@Cerez87
@conus
BEnce baslayalim
gunluk 100 tane furkan 74. AYet
1 taha suresi
okuyalim ne dersiniz 5 kisiyiz 21 gunu tamamlariz adet olan olursa digerine sorar almak isteyen yerine okur

@beyazmelek7777
@fbyht
@blueandblue
@Cerez87
@conus
BEnce baslayalim
gunluk 100 tane furkan 74. AYet
1 taha suresi
okuyalim ne dersiniz 5 kisiyiz 21 gunu tamamlariz adet olan olursa digerine sorar almak isteyen yerine okur
YAda gunde 21 tahayi toplariz kisi basi 5fazla olur diye dusundum . gun icinde vakit olmayabilir

21 Taha bence de zor olur. 1 Taha suresi, 100 tane de Furkan 74. Ayet daha rahat olur gibi

Kızlar başlamadıysanız bende varım

Kızlar bende regliyim şuan eğer taha suresi okunacakasa mazeretli diyelim onlar sonra okuyup bağışlasın kişilere. Yada taha suresi başka bi okuma olsın ikisi aynı anda zor olabilir nasıl isterseniz yani bana uyar her iki türlüde🙏😌

Duaları kim yönetecek acaba ve kaç kişi olduk, az kişi ile ilerlemek daha kolay olur,kargaşa yaşanmaz

Taha suresinin ilk 12 ayetide deniyor tamamı da deniyor. Bilginiz var mı bu konuda?

Bu duayla bildiğiniz evlenen birileri var mı? Mealinr bakınca evlilikle ilgili birşey yok ama internette çok yaygın bu dua, kafam karıştı o yüzden

Back
X