Birbirinden Güzel Bandana Modası :)

ya aslında ben bosanma agnında hamıle oldumu ogrendım ve bosanmayı gerı cektım bu melek bana oyle bır anda geldı onun ıcın ecrın koymak ıstıyorum anlamı allahın bır emanetı demek hedıyesı demek oldunda ıstıyom ama kımse beyenmedı cevrem ne koycam bılmıyorum sn kızmı erkekmı bnm kızım olcak

hmm hayırlısı olsun cnm inş bebişiniz size uğur getirir.benimkide kız olcak kısmetse..duru düşünüyoruz ama heran değişebilir..kimsenin ne dediğine önem verme önemli olan senin beğenmen ecrin güzel isim tabi ama bu sene çok popüle gerçi hr güzel isimden çok var..önemli olan sağlıklı olmaları:nazar::ssz:

hmm hayırlısı olsun cnm inş bebişiniz size uğur getirir.benimkide kız olcak kısmetse..duru düşünüyoruz ama heran değişebilir..kimsenin ne dediğine önem verme önemli olan senin beğenmen ecrin güzel isim tabi ama bu sene çok popüle gerçi hr güzel isimden çok var..önemli olan sağlıklı olmaları:nazar::ssz:

evet saglıklı olsunda ısım umrumda degıl duruda cok guzelmıs bn esıme onuda demıstımesım one ya oyle sabun ısmı kızımla sonra dalgamı gecsınler demıstı bnde ılk duru dusunmustum ama onemlı olan rabbıme guzel kul olması

evet saglıklı olsunda ısım umrumda degıl duruda cok guzelmıs bn esıme onuda demıstımesım one ya oyle sabun ısmı kızımla sonra dalgamı gecsınler demıstı bnde ılk duru dusunmustum ama onemlı olan rabbıme guzel kul olması

aynen canım ya hayırlı evlat olsun bebeklerimiz:emir_bebek:buğlem de düşünebilirsin o da hoş.tetonoz aşısı oldunmu buarada?:49:

Bayılıyorum bu bandanalara, bu kadar güzel olmasada birkaç bandana buldum bende.
Etrafta pek kalmadı kız bebeklere bandana takmak ama ben bayılıyorum.
Eskiden şapkalar yoktu, bu takımların içinde olanlardan kızlara hep bandana takılırdı.
yada bizim oralarda öyleydi. şimdilerde etrafta görmesemde, ben kızıma bol bol bandana takıcam :49:

Bandana sevenlere fikir olur umarım :16::16::16:

Eki Görüntüle 353923 Eki Görüntüle 353936 Eki Görüntüle 353937 Eki Görüntüle 353938 Eki Görüntüle 353939 Eki Görüntüle 353941 Eki Görüntüle 353942 Eki Görüntüle 353943 Eki Görüntüle 353944 Eki Görüntüle 353945 Eki Görüntüle 353935 Eki Görüntüle 353940 Eki Görüntüle 353924 Eki Görüntüle 353925 Eki Görüntüle 353926 Eki Görüntüle 353927 Eki Görüntüle 353929 Eki Görüntüle 353930 Eki Görüntüle 353931 Eki Görüntüle 353932 Eki Görüntüle 353933 Eki Görüntüle 353946
muhtesem ler bnde ıstıyorum onlardan nerden ala bılırım kızıma hem satarmısın bana kargoyla cok sekerler bnde bulamadım hıc:49:

bazı bebek ürünleri satn internette bulunuyor unodo ve butik bebede görmüştüm galibe el işciliği

Back
X