El Sanatları Birbirinden renkli takı modelleri..

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
46
- Yurtdışı
10.webp
1.webp
2.webp
3.webp
4.webp
5.webp
6.webp
7.webp
8.webp
9.webp

Bunları sen mi yaptın?? Acaip olmuş accaipppp olmuş yaaa nasıl beceriosunuz vallahi bravo! :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: a.s.

Benim yaptiklarim burda http://www.kadinlarkulubu.com/bunlarda-benim-yaptigim-takilar-t118920/index.html yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
harika birde zamanım olsada yapabilsem beceremediğimden değil Allahın iznizye alasını yaparım ama zaman işte genede teşekkürler gözüm doydu en azından

Bunları sen mi yaptın?? Acaip olmuş accaipppp olmuş yaaa nasıl beceriosunuz vallahi bravo! :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: a.s.

Hepsi birbirinden güzel. Fakat ben senin yaptıklarını daha çok beğendim. Ellerine sağlık. Benimde yaptığım değişik modeller var. Zamanım olunca onları da koymak istiyorum.

Sevgilerle..........a.s.

ay cok hoşlar içim eridi baktıkca:kızgın:

Takı psikopatıyım ben tatlicadiarzu
Pembeeeede pembeymiş jeyyar

çok güzeller ya kaç kez denedimö bir türlü beceremedim.bu konuda yeteneksizim galiba:((((

bencede gerçekten çok güseller orda salkımlı kalpli bişi vardı bende onu beğendim senin yaptıklarında çok güsel emeğine sağlıkkk

yaa üstteki renkli takılar çok güzel,bunları kendimiz de yapabiliyoz mu???:((( walla içim kaldı.

Back
X