birbirini kıskanan ikizleri olan varmıııııı?

gurseda

Rabbim kuzularımı koru..
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
115
5
96
Diğer
tecrübeli ikiz anneleri sizde kıskançlık sorunuyla karşılaştınız mı? anne babayı paylaşamama...oyuncakları paylaşamama... nasıl davranabilirim ne yapabilirim tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..:5:

20 aylık ikiz annesiyim...çok kıskançlıkları yok aslında....bizden çok birbirleriyle ilgileniyolar..yani anneyi babayı paylaşamama gibi bi sorunları yok çok şükür...eşimde bende çok dikkat ediyoruz ikisine aynı ilgiyi göstermekte..oyuncak konusunda da aynı oyuncaktan iki tane alıyoruz sorun olmuyo o yüzden ama bi tanesi biraz daha muzur bazen sataşıyo kardeşine elinde ne varsa alıyo ötekini ağlatıyo ama çok nadir bu...yanii genelde kıskanma sorunu yok bizde..ama anne babaya tabiii çok iş düşüyo çok dikkatli davranmak gerekiyo...ikiz büyütmek zor vallaa...

ayyy benim tosuncuklarımda kıskanıcak mı birbirleini ...
bizimkilerinde biri çok muzur huysuz huzursuz bişeeee yaramazımm..
o yuzden hep kucak hep ilgi istiyor...
digeri de mazlummmmm ayyy bebegim benim kucagına almasan da oluur annecim kardeşimle ilgilen dermiş gbi bakıyor..
canımmmınnn içleri can parelerim kuzucuklarımmmm.... daha 5.. aylıklar..:46:

mrh
benimde ikiz kızlarım var şuan 18 aylık oldular.birbirleriyle sürekli kavga ediyorlar biri çok yaramaz diğerini sürekli ağlatıyor.ya elindekini alıyor ya vuruyor yada ısırıyor.dayak yiyende artık bıktı ondan oda vurup ağlatıyor artık .bizide kıskanıyorlar eşim yanıma oturup eli elime değse yada sarılsa hemen ayırıyorlar bizi :1:şu ara uyku problemleri var önceden günde 2 defa uyurlardı şuan öğle uykusuna bile yatmak istemiyorlar çok zor uyutuyoruz hele gece yaramaz olan kök söktürüyor vallahi 12 de bile uyuduğu oluyo kimi zaman :( bakımları çok zor kış olduğu içinde evde sıkılıyorlar dışarı çıkmak istiyorlar haklı olarak.

20 aylık ikiz annesiyim...çok kıskançlıkları yok aslında....bizden çok birbirleriyle ilgileniyolar..yani anneyi babayı paylaşamama gibi bi sorunları yok çok şükür...eşimde bende çok dikkat ediyoruz ikisine aynı ilgiyi göstermekte..oyuncak konusunda da aynı oyuncaktan iki tane alıyoruz sorun olmuyo o yüzden ama bi tanesi biraz daha muzur bazen sataşıyo kardeşine elinde ne varsa alıyo ötekini ağlatıyo ama çok nadir bu...yanii genelde kıskanma sorunu yok bizde..ama anne babaya tabiii çok iş düşüyo çok dikkatli davranmak gerekiyo...ikiz büyütmek zor vallaa...

bizde çok dikkat ediyoruz aslında oyuncaklarınıda iki tane aynısından alıyoruz ama bizim küçük cadı illa kardeşinin elindekini istiyo..ikisinide olumsuz etkilemek istemiyorm ama yazık oğluşum iyice sindi...:45: karşıma alıp bak bu senin bu kardeşinin falan diyorum elinden alıyorum:5: ama daha çok küçükler anlamıyo...bozuluyo kızım ooofff napacam bilmem..

Back
X