Küretaj ı yanlış yazdınız sandım ama hepsinde öyle yazmışsınız, onun doğrusu kürtaj.. ayrıca kürtaj ile soğuk su içmenin bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.. korkmanıza gerek yok, doktorunuzun önerisini dinleyin yeter.. isim konusunda bir fikrim yok maalesef..
Bende 2 ay önce kürtaj oldum, ve hastane çıkışı kağıtlarda küretaj yazıyordu hep,bende anlam verememiştim ama yapılan müdahale şeklimi acaba diye düşündüm Google amcaya baktıktan sonra:)Küretaj ı yanlış yazdınız sandım ama hepsinde öyle yazmışsınız, onun doğrusu kürtaj.. ayrıca kürtaj ile soğuk su içmenin bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.. korkmanıza gerek yok, doktorunuzun önerisini dinleyin yeter.. isim konusunda bir fikrim yok maalesef..
Bende 2 ay önce kürtaj oldum, ve hastane çıkışı kağıtlarda küretaj yazıyordu hep,bende anlam verememiştim ama yapılan müdahale şeklimi acaba diye düşündüm Google amcaya baktıktan sonra:)
Konu sahibi,soğuk suyun alakalı olduğunu sanmıyorum zaten faydalıda bişey degil, korunma süreni Dr demiştir ona dikkat et bence
Soguk suyla ne alakasi var?
Ben de sezaryenden sonraki gun ikidebir soguk su istedim. Herkes tutturdu dikislerin tutmaz, bebege gaz olur vs. Doktor kontrole odama geldiginde herkes varken sordum bir zarari olur mu diye. Herkes doktordan zararlarini saymasini beklerken "icebilirsin tabii ki icin yaniyordur simdi" deyince kucuk capli bir sok yasadilar
Soguk suyun zarari yoktur...
Banada üzerinden en azından 2 regl geçir dedi Dr, çevremde hemen hamile kalanda var süreyi bekleyip sonra hamile kalanda var, ben bekliyorum bence 2 ay bekle en azından, bende neden kan pıhtılaşması çıktı, seninkinin nedeni ne?Aynen :)
Aslinda bir diger soruna parmak bastiniz bende gecen ay basinda kurtaj oldum ve hic korunmadim cok istiorum dr m bna 3-5 ay korun demisti offf hemen hamile kalsam bir sorun olur mi sizce
Boş gebelikBanada üzerinden en azından 2 regl geçir dedi Dr, çevremde hemen hamile kalanda var süreyi bekleyip sonra hamile kalanda var, ben bekliyorum bence 2 ay bekle en azından, bende neden kan pıhtılaşması çıktı, seninkinin nedeni ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?