Doğuma Hazırlık birde oglum olsa diyenlerin paylasim alani :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
biran kendimi gordum sende duyguguven
kizim olacagini ogrendigimde cok uzuldum agladim
ama inanirmisin kizim suan 9 aylik onu on tane erkek cocuguna degismem anlatamam o benim yasama sebebim
ama yine hayalim de bir erkek evlat var istiyorum diliyorum ve bol bol dua ediyorum
senin gibi 5 aylikken ogrendim sanki kaynar su doktu dr beynimden asagi kizim oluyor diye uzuldugumdenmi hayir
babychoice denilen takvime asiri kaptirmistim kendimi
ben bu sitede 3 yilligim canim ne diyen olmadiki ama beni en iyi ben gibi olanlar anlar :)
rabbim evladi olmayanlarada tattirsin her ikisinide insallahh

bende oyleydim canim ilk oglum olsun istemisdim hatta hiis ediyordum ki oglum olucak ne bilim ya bi gun arkadsimda hamileydi doktora gittik doktor kiz dedi 1 shok sonra arkadasim girdi doktor ona erkek dedi bu da 2 shok o kadar kotu oldum ki ama simdi kizim 15 aylik cok seviyorum 100 tane oglan verseler yine de kizimi deyismem insallah 2 bebeisimiz oglan olur hakimizda hayirlisi:emir_bebek:

Bence bu Allah'a kalmış bişey, eğer cinsiyeti biz belirlesek zaten dünyanın dengesi değişirdi.
Hem de her uygulayanın ki tutardı.
Kimi adetten hemen sonra kız olur kimi erkek olur diyor benim adet bitiminden 5 gün sonra falan oldu sanırım, cinsiyeti erkek, ben de kız diye düşünüyordum şok olmuştum Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin.:16:

Kızımda yeni evli acemi ve cok genctim:1:
Cok aci cekmistim iliskide ve orgazm falan olamamistim.
Ve evet bi kizim oldu. Adetten kac gun sonra iliski oldu inanin hic hatirlamiyorum..
Aradan 5 sene gecti. Kizim 5 yasinda bir melek..
Ama kardes istiyordu anliyorduk.
Dedik yapalim:9:
Ama hic dikkat etmedik gene. Acaba soyle yaparsak erkek mi olur yoksa kiz mi diye.
Tek fark bu sefer ben de aktiftim. Olmasi gerektigi gibi oldu hersey ve aci falan cekmedim tabiki..
Adetim biter bitmez baslamistik calismalara.
Hatta ben esime yumurtlama tarihime daha var olmaz ki yapsak da demistim.
Fakat oldu ve evet erkek oldu:nazar:
Hic planlamadik, Allahin takdirine biraktik ve Allah nasip etti..
Bir de benden sizlere tavsiye. Ayakta iliskiye girin. Yani hep yatakta pasif olmayin. Sansiniz daha da artar. Ben bilmiyordum ama dogru yapmisiz bilmeden:1:

Kızlar Bende yumurtlamadan çok önce ilişki oldu ,soldan yumurtladım çünkü takvimi Kasım kız diyor bakalım ne olcak inş kız olur helen sen tekrar yaptın mı inş gönlünce olur

Back
X