Birden bütün hayatın değişecek olması ...

karmen27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
458
218
123
Arkadaşlar kafamı çok karıştıran bi karar verme aşaması için size danışmak istedim . Geçen gün kkayınpederim bize geldi ve bize iş teklifi sundu. Kendisi ankara da spor malzemeleri üretiyor ve İstanbul da şube açmayı düşündüğünü söyledi. Bu şubeye bizim bakmamızı istedi maaş olarak 6000 veririm ilk aylarda daha sonra siz ne kadar kazanırsanz onu yersiniz dedi kira ürün bedeli filan hepsini karşılayacağını söyledi .ben bir şirkette muhasebe de eşim de banka da gişe memuru olarak çalışıyor .benim için iş sıkıntı değil ana eşim istifa ederse geri dönüşü olmaz . Kayınpedere güven konusunda biraz sıkıntılarımız var daha önce bi kaç vaatte bulunmuştu sonra kafasına göre değiştirmişt.. Şimdi artık değiştiğini işleri de yoluna koyduğunu kendisinin yaslandığnı devredecek birini aradığını söyled.. Bunun içinde araları iyi olmasa da yine oğlundan başkasına gidemediğini söyledi. Eşimin kafası karıştı tabi benim de. İstanbul da ticaret yapmak ne kadar mantıklı olur yoksa yine kendi yağımızda kavrulmaya devam mı edelim yoksa daha iyi maaş için risk mi alalım?

Bana nedense makul geldi,siz işe bakın eşiniz çalışmaya devam etsin bence...İlerde işler çok çok iyi giderse eşinizde işin içine girebilir!ama öncelikle ikiniz hemen işinizi bırakmayın derim!

ben olsam riske atamazdım
siz de istda mi yasıyorsunuz
ankarada mı?
o işin tutacagının garantisi yok ama suanda işleriniz iyi gibi.

Başlarda 6000 verecek sonra ne kazanırsan o.
Çok mantıklı değil.Güven sorunu da yaşıyorsunuz

Şu an denizli de yaşıyoruz memleketimizde ama Üniv İstanbul da okuduk yabancı değiliz yani .eşim tayin hakkı dolmadı bu yüzden istanbula tayin isteyemez sıkıntı orada istifa etmesi gere..

İstanbulda 6bin tl şuan ki halinizden iyi olucak mı? Kesin satış olucağından eminmisiniz bende bilemedim

kp üreticiyse maddi durumu iyi olmalı, zaten yaşlıysa neden bir şube daha açıyor ki, bence düşünülebilir, ama istanbulda yaşamak paraya rağmen yorucu olabilir

Ben olsam kırmadan reddederdim.Kayınpederin işleri çok mu iyi ? Ayda 6000 tl nasıl verecek ? 1-2 ay 6000 yollayıp daha sonra "ne yapalım bu ay satış olmadı" deme riski var.Ayrıca şu an kendi yağınızla kavruluyorsunuz.Karışanınız,hesap soranınız yok.Kayınpederin işi olursa her türlü hesap vereceksiniz.Harcamanız,tatiliniz vs herşeyin içinde olacaklar.Aile işi hiç sevmem,hep söylerim.

Birden büyümek istiyor sanırım ve bu kadar uğraştım devretmek istiyorum boşuna gitmesin uğraştıklarm diye mantık geliştirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…