- 7 Ağustos 2013
- 458
- 218
- 123
Arkadaşlar kafamı çok karıştıran bi karar verme aşaması için size danışmak istedim . Geçen gün kkayınpederim bize geldi ve bize iş teklifi sundu. Kendisi ankara da spor malzemeleri üretiyor ve İstanbul da şube açmayı düşündüğünü söyledi. Bu şubeye bizim bakmamızı istedi maaş olarak 6000 veririm ilk aylarda daha sonra siz ne kadar kazanırsanz onu yersiniz dedi kira ürün bedeli filan hepsini karşılayacağını söyledi .ben bir şirkette muhasebe de eşim de banka da gişe memuru olarak çalışıyor .benim için iş sıkıntı değil ana eşim istifa ederse geri dönüşü olmaz . Kayınpedere güven konusunda biraz sıkıntılarımız var daha önce bi kaç vaatte bulunmuştu sonra kafasına göre değiştirmişt.. Şimdi artık değiştiğini işleri de yoluna koyduğunu kendisinin yaslandığnı devredecek birini aradığını söyled.. Bunun içinde araları iyi olmasa da yine oğlundan başkasına gidemediğini söyledi. Eşimin kafası karıştı tabi benim de. İstanbul da ticaret yapmak ne kadar mantıklı olur yoksa yine kendi yağımızda kavrulmaya devam mı edelim yoksa daha iyi maaş için risk mi alalım?