Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuş aşkım hiç bişi olmaz ver gitsin bide tam olsun için rahat etsinKızlar şuan 3/4 kişiyle konuşuyorum başta kötü hissediyorum ama böyle yaparak üzülmğyorum artık çünkü genelde aldatıldım
Aaaaa dalılılımmmm o natı töz öyleeene bilim bi an ben tek böyleyim sandım kskskz
Nolcak bacım hep erkekler mi yapacakKızlar şuan 3/4 kişiyle konuşuyorum başta kötü hissediyorum ama böyle yaparak üzülmğyorum artık çünkü genelde aldatıldım
Giyinikken sesin gelmiyor bebeğim. Soyunne bilim bi an ben tek böyleyim sandım kskskz
Konuş dedin yanlış anladıKonuş aşkım hiç bişi olmaz ver gitsin bide tam olsun için rahat etsin
yok aşkom ben erkeklerden hoşlanıyorum ya konuşmuyorum sevvallez'le ben şuvann başka şeylerle uğraşıyomm
Kız bende bi umut erkek çıkar diye ava çıktım zatenyok aşkom ben erkeklerden hoşlanıyorum ya konuşmuyorum sevvallez'le ben şuvann başka şeylerle uğraşıyomm![]()
Nasılım kız sapık mı
Kız bende bi umut erkek çıkar diye ava çıktım zatenTamam o zaman barıştık
Nasılım kız sapık mı
Kızlar şuan 3/4 kişiyle konuşuyorum başta kötü hissediyorum ama böyle yaparak üzülmğyorum artık çünkü genelde aldatıldım