Gebeliğe Hazırlık Birden fazla kimyasal gebelik yaşayanlar sonrasında neler yaptınız???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oner65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
193
30
48
30
Hanımlar merhaba. Benim iki kez kimyasal gebeliğim oldu gece ay da olduğundan şüpheleniyorum ama test yaptirmadigim için onu saymıyorum. Birden fazla kimyasal yaşayanlar nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız çok sevinirim..

Test falan yaptırdın mi hormon testi idrar testi falan belki enfeksiyon vardır. Veya başka bişey. 2 den fazla yaşayınca zaten arastiriliyo diye biliyorum neden. Ben 1 defa yaşadım ondan bile çok etkilendim yaptırdım testlerimi.

Doktorlar ilkte test yapmadı kaç doktora gittiysem hepsi normal karşıladı ikinciyi de farketmeden düştü zaten ağrısından kanama şeklinden anladım onda de elimde yapılmış bir hamilelik testi olmadığı için onuda dikkate almadılar. Size nasıl testler uygulandı acaba nelere baktılar

Benim de ilk yaşandığı için normal karşılandı ama ben yine de idrar testiyle hormon testi istedim belki pıhtılaşma falan vardır veya enfeksiyon vardır diye. İdrar ve hormon temiz çıktı. Mantar enfeksiyonu var dedi birtek. Onun içinde fitil verdi. Hemogromda da çok fazla vitaminsizlik çıktı. Folik asit verdi 2 ay oldu kullandım. Ama detaylı bir incelemenin 2.500 civarı olduğunu soyledi. O yüzden detaylı inceleme yaptırmadım. Bu ozeldeki fiyat tabii.

Özel hastenede gerek olmadığını normal olduğunu söylediler devlette de öyle araştırma Hastanesi'ne gidicem artık belki orda bir şeylere bakarlar tekrar ayni durumu yaşamak istemiyorum anlarsınız sizde

Özel hastenede gerek olmadığını normal olduğunu söylediler devlette de öyle araştırma Hastanesi'ne gidicem artık belki orda bir şeylere bakarlar tekrar ayni durumu yaşamak istemiyorum anlarsınız sizde
Tabikide çok iyi anlıyorum hemde. Umarım bian önce çözüme kavuşur durumunuz.

Bende aynı durumdayım 2 ay üst üste kimyasal geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…