Genel olarak okuduğum yazılardan kimyasal gebelik geçirenler de birkaç gün gecikme olmuş sizin durum biraz farklı gibihayır yarına randevu aldım tekrardan, sadece cumartesi kan vermiştim onu da doktora göstermedim evde gördüm negatif sonucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel olarak okuduğum yazılardan kimyasal gebelik geçirenler de birkaç gün gecikme olmuş sizin durum biraz farklı gibihayır yarına randevu aldım tekrardan, sadece cumartesi kan vermiştim onu da doktora göstermedim evde gördüm negatif sonucu
benimde iki gündür kahverengiydi bugü pembeleşti ağrım biraz ama daha yoğun kanamam başlamadı çok mu zor geçtiKahverengi akıntıdan 2 gün sonra benim kanamam geldi çok ağrılı ve pihtiliydi
Benim beta yüksekti bir anda düştü normal adet gibi dediler ama benim çok ağrılı geçti sonradan ağrı azaldı 10 gün sürdü kanamabenimde iki gündür kahverengiydi bugü pembeleşti ağrım biraz ama daha yoğun kanamam başlamadı çok mu zor geçtibenim kimyasaldan farklıydı bi deminin bir kese de görünmüştü daha mı zor geçer ki? çok korkuyorum
beta ne kadar yükseldi benim 640 olmuş en son erte4si gün lekelenme ve kanama başladıBenim beta yüksekti bir anda düştü normal adet gibi dediler ama benim çok ağrılı geçti sonradan ağrı azaldı 10 gün sürdü kanama
Adet gecikmesinden 5 gün sonra baktım 800 gibiydi sonra 120 en son baktığımda 45 düştü bir gün sonra kanama başladıbeta ne kadar yükseldi benim 640 olmuş en son erte4si gün lekelenme ve kanama başladı
sizde benim gibi olmuşsunuz erken gebelikte düşük yaşamışsınızAdet gecikmesinden 5 gün sonra baktım 800 gibiydi sonra 120 en son baktığımda 45 düştü bir gün sonra kanama başladı
Öyle oldu galiba kimyasal gebelik normal adet gibi dedi doktor bana ama hiç öyle olmadisizde benim gibi olmuşsunuz erken gebelikte düşük yaşamışsınız![]()
hayırlısı peki şimdi gebelik var mı ne zaman yaşadınız?Öyle oldu galiba kimyasal gebelik normal adet gibi dedi doktor bana ama hiç öyle olmadi
Kanamam yeni bitti ben 2 aydır tedavi görüyordum klomen tedavisihayırlısı peki şimdi gebelik var mı ne zaman yaşadınız?
anladım geçmiş olsun umarım her şey kalbince olur :)Kanamam yeni bitti ben 2 aydır tedavi görüyordum klomen tedavisi
Teşekkür ederimanladım geçmiş olsun umarım her şey kalbince olur :)
Sanirim evetBenim de adetime dört gün kala 25.6 ydı değerim
Üç gün sonra 9.5 oldu ,yani bugün . Bekliyorum ne olacak . Benim de kimyasal gebelik olmuş oldu öyle mi
İlk defa böyle bir şey yaşadım
evet. öyle gözüküyor. aslında dört gün kala öğrenmiş olmasaydınız muhtemelen farkında bile olmayacaktınızBenim de adetime dört gün kala 25.6 ydı değerim
Üç gün sonra 9.5 oldu ,yani bugün . Bekliyorum ne olacak . Benim de kimyasal gebelik olmuş oldu öyle mi
İlk defa böyle bir şey yaşadım