Birden Gelen Ağlama İsteği

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.397
133
28
Merhaba KK'nın güzel hatunları,benim birkaç gündür birden gelen ağlama isteğim var.Sürekli bir şeylere ağlama modunda dolanıyorum ve bu aralar şehit haberlerini daha çok kafama takıyorum,çok ama çok üzülüyorum.Afrin'de şehit olanların fotoğraflarına baktıkça içimde bir şeyler kopuyor,çok kötü oluyorum.Adını vermeyeyim şehit olan bir askerimizi gerçekten çok sevdiğim birine benzetiyorum.Ona benzettikçe daha çok üzülüyorum.Bu aralar sevdiğim insanları kaybetme korkusu da yaşıyorum,onlar olmadan ben nasıl yaşarım falan diye düşündükçe daha çok ağlayasım geliyor.Bu hafta 2 sunumum var ama bırakın sunumlara hazırlanmayı slaytları bile yapmadım.Duygularım ve kaygım tavan yapmış gibi.Sevdiklerimi hiç ama hiç kaybetmek istemiyorum,hayatta ya yalnız kalırsam korkusu da var.

Keşke sizin üzüldüğünüz kadar bastakilerde uzulse bu gençlere
Bir depresyon hali ağlamak istiyorsanız ağlayıp rahatlayın

Zaten bunlara üzülmemek mümkün değil ki. Bende ne zaman baksam hüngür hüngür ağlarım çünkü insan kendini koyuyor yerine o insanların da bir hayatı bir sevdiği bir ailesi var bizlerden farklı değiller. Allah hepsini korusun siz eğer iyi bişey yapmak istiyorsanız onlar için aklınıza geldikçe dua edin ben yerine ulaşacağına inanıyorum

Adet donemlerinde olan bir sey... Son donemlerde olanlardan etkilenip artmis olabilir.. Sehitlerimizz... Mekanlari cennet olsun ana kuzuları...

Back
X