Erkek arkadaşınız olduğundan haberi yok galibaErkek arkadaşımla görüştük 1 hafta önce. Akşam saatleri olduğu için eve dönerken benle durakta beklemesi gerekirken arkadaşım bekliyor acil gitmem lazım söz vermiştim dedi. Ben de yanımda kalmasını istedim bekledi benimle. Evde buluşmuştuk bende artık gelmeyeceğim dedim eve dışarda görüşürüz. Sonra sarılıp ayrıldık. Aynı gün ‘hayat devam ediyor yaptığınız tavırlar sizden başkasına zarar vermeyecek’ diye story atmıştı. O gün hiç yazmadı sonradan ben yazdım spora başladım falan dedi normal konuştuk. 7 gün oldu hiç yazmadı hiç konuşmadık. İnstagrama fotoğraf attım beğendi ama . Ayrı mıyız neyiz neden böyle anlamıyorum o yazmadan da yazmak istemiyorum.
Sizinle sadece evde görüşmek istiyor. Niyeti belli.Evde buluşmuştuk bende artık gelmeyeceğim dedim eve dışarda görüşürüz.
Bende öyle hissettimArkadaşım dediği eşi değildir umarım ya da başka bir sevgili falan? Ayrıca artık evde buluşmak istemediğinizi çok çocukça belirtmişsiniz bu ayrı konuşulması gereken bir konuydu ki evde buluşmak istemediğiniz için sizinle iletişimi kesmiş gibi görünüyor ne çirkin. Sizinle sadece evde görüştüğü için berabermiş sanırım.
Sevgilim, aşkım normal birine demezsiniz herhaldeErkek arkadaş olduğundan emin misiniz?
Fuckbuddy’ne de dersin.Sevgilim, aşkım normal birine demezsiniz herhalde
Valla öyle yapanı öyle bir yok say ki kendi varlığından suphe etsinErkek arkadaşımla görüştük 1 hafta önce. Akşam saatleri olduğu için eve dönerken benle durakta beklemesi gerekirken arkadaşım bekliyor acil gitmem lazım söz vermiştim dedi. Ben de yanımda kalmasını istedim bekledi benimle. Evde buluşmuştuk bende artık gelmeyeceğim dedim eve dışarda görüşürüz. Sonra sarılıp ayrıldık. Aynı gün ‘hayat devam ediyor yaptığınız tavırlar sizden başkasına zarar vermeyecek’ diye story atmıştı. O gün hiç yazmadı sonradan ben yazdım spora başladım falan dedi normal konuştuk. 7 gün oldu hiç yazmadı hiç konuşmadık. İnstagrama fotoğraf attım beğendi ama . Ayrı mıyız neyiz neden böyle anlamıyorum o yazmadan da yazmak istemiyorum.
Bitti zaten muhattap olmam ama bari bi açıklama yapıp kesseydi iletişimiValla öyle yapanı öyle bir yok say ki kendi varlığından suphe etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?