Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eltiniz dış kapının dış mandalı sizin akrabanız değil kocanızın akrabası değil sadece eşinizin kardeşinin karısı onunla samimi olmak arkadaş olmak zorunda değilsiniz. Kafanıza takmanız gereken biri değil eğer size zararı yoksa unutun gitsin kapınızı kapattığınızda kaynananız da eltileriniz de yani herkes dışarıda kalır siz başkalarına değil sadece kendinize ve kocanıza bakın. Gerisi sizi ilgilendirmesin umursamayın.
En iyisi o ortamdayken yokmuş gibi davranmak, çok gerekmedikçe muhatap olmamak. Kocaların aileleriyle mümkün olduğunca görüşmemek en iyisi, görüştüğünüzde de samimi davranmayın yüz bulmasınlar. Eşiniz, onun ailesi bir derece ama kayınbiraderinizin karısı sizinle yüz göz olma cesaretini bulamamalı. Bence de en iyisi akışa bırakmak siz boşverince o sinirinden kudurup içindeki zehri akıtır zaten. Büyük ihtimalle kıskanıyordur bir şeyinizi.A
Haklısınız kafaya takılması gereken bir durum değil , ama ani davranış değişikliği olunca insan nedenini merak ediyo. Dış kapının dış mandalı deyince olmuyor ki yabancı olsa ilişkiyi keser görmem ama sürekli aynı ortamda olmak zorunda olacagım birisi oldugundan duruma hakim olmak isterdim , ama en iyisi akışına bırakmak , altında bişi varsa cıkar zaten.
En iyisi o ortamdayken yokmuş gibi davranmak, çok gerekmedikçe muhatap olmamak. Kocaların aileleriyle mümkün olduğunca görüşmemek en iyisi, görüştüğünüzde de samimi davranmayın yüz bulmasınlar. Eşiniz, onun ailesi bir derece ama kayınbiraderinizin karısı sizinle yüz göz olma cesaretini bulamamalı. Bence de en iyisi akışa bırakmak siz boşverince o sinirinden kudurup içindeki zehri akıtır zaten. Büyük ihtimalle kıskanıyordur bir şeyinizi.
onunla diğer eltinin dedikodusu yaptığın için pişman olmalısınEltimin davranışlarını çözemiyorum çok dengesiz. Ben nişanlıyım kendisi yeni evli, evlenmeden önce benle o kadar cok konusuyodu ve o kadar cok msj atıyodu ki sanırsınız kırl yıldır arkadaşmışız, diger eltinin dedikosuna kadar yaptı ama tepki verdim anlatmasın diye , düğün hazırlıklarıyla ilgili herşeyi anlatıyordu fikşr alıyordu cok ve ben de sıkılmama rağmen hiç terslemedim en ince ayrıntısına kadar konustuk . Sonra her ne olduysa düğününe cok yakın zamanlarda ve evlendikten sonra muhabbeti kesti, yani msj atmadı aramadı . Kayınvalidemle aynı yerdeler, ben gitttiğimde hiç gelip bi "hoşgeldin naber "demesinin haricinde muhabbet etmiyor, az durup kendi evine iniyo, diger eltim ise gündüz gitsem akşama kadar benle oturup konusur ilgilenir, normalde tel'de onun kadar konusmadıgım kişi bunları yapıyor, beni rahat bırakmayan eltim ise hiç ilgisi yok. Bu dönüşün sebebi ne olabilir diye düşünüyorum ama altında ne var bulamıyorum hiç bir ipucu yok, aramızda bi olay da olmadı üstelik. Diger eltimle ve kayınvalidemiZle arasında da problem yok sürekli geziyolar hep fotolarını sosyal medyada paylaşıyor ordan biliyorum. Daha önceden diger eltiyle konusmuyodu , şimdi evlendi can ciger kuzu sarması oldular . Bu defa benle konusmuyor , ne alaka anlamadım.yani benle konusmuyor degil tepkili degil ama zorunda kalmadıkca bal gibi de konusmuyo , bana kalsa bildigin küs gibiyiz ama her şey normal gibi salağa yatıyoruz :)) neden böyle değişmiş olabilir fikri olan ?
onunla diğer eltinin dedikodusu yaptığın için pişman olmalısın
öyle insanlar böyle olur işte bugün onu sana anlatır yarın seni ona anlatır kötüler uzak durulası insanlar.
Evlendikten sonra mesafe koymak istemiştir. Diğer elti gibi değil de kendini daha ağırdan satmak istemiştir. Belki de sizinle bir alakası yoktur.
Ya da varsa da vardır.. çok önemli de değil.
Bence sen de resmiyet koy arana 2 elti bir kaynana çok korkunç geldi valla
Benim eltimde ilk evlendigim yil cok iyiydi sonra kiskaclik sinyalleri vermeye basladi benim anlamam zaman aldi en son ayyuka cikti resmen soyledi kiskaniyorum diye hareketleriyle bende son 3 yildir buz gibi davanirim ona.hic laubali olmam cok guzel meaafe koydum...
belkionun hosuna gitmeyen birsey olmustur ve mesafe koymustur.
gorumcemide cok sevedim en son bir iki hata yapti. benden yuz bulup esime kizima evime burnunu soktu suan onada soguk davraniyorum eminim benim degistigimi artik nedense eskisi gibi olmadigimi dusunuyordur , misal..
OF şu elti konuları görünce kendi eltim aklıma geliyor adı batasıca
Geçmişte yaptığı dedikodulardan dolayı rahatsızlık duyduğu için mesafe koymuş olabilir.
Yeni evli gelin sendromu yasiyor yani bi anda bekar grubu terk edip kaynana gorumce vs ile takilma durtusu pek cok hatunda gordum bunu sana ozel kasitli bir davranis degil bence ustune alinma sende evlendiginde normale doner aradaki iliski.