Normalde pürüzsüz bir cildim var, adet dönemlerinde bile en fazla 2 tane sivilce çıkar ama bu sefer çok tuhaf bir şey oldu. Boğazımı üşütmüşüm baya halsizdim gece yattım sabah bi uyandım yüzümde 10 tane sivilce var iki tanesi kaşımın tam üstünde kıpkırmızı yani sivilce patlamış kızarıklık kalmış ve acayip kaşınıyor
.Diğerleri daha küçük özellikle burnumda çok fazla ve içi iltihaplı belli oluyor.
Cildiyeye gittim tam teşhis koyamadı,bağışıklık sistemin zayıflamış stresten de olabilir dedi stres de yapmamıştım öncesinde halbuki...
Bu ay 2 hafta erken adet oldum bundan kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum dengem bozuldu sanırım yaşım daha 19. Doktorum Fito ve Fucicort krem verdi bir süre kullan artış olursa tekrar gel dedi ama benim içim hiç rahat değil, sinirden ağlıyorum sabahtan beri. Allah başka dert vermesin tabi de bir anda bu kadar çok sivilce çıkması psikolojimi bozdu . Böyle bir durum yaşıyanınız var mı acaba? 

Cildiyeye gittim tam teşhis koyamadı,bağışıklık sistemin zayıflamış stresten de olabilir dedi stres de yapmamıştım öncesinde halbuki...